Sonuçlanan ihaleler

TOKİ; Aksaray Zafer Mahallesi 4. etaba 522 adet konut inşaatı, Aksaray Ortaköy Karaköy mevkine 1 adet 24 derslikli lise inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre  düzenlemesi için açtığı ihaleyi sonuçlandırdı.

Tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 522 adet konut inşaatı, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 24 derslikli lise inşaatı ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 27 milyon 960 bin lira bedelle, ''Erkut İnşaat Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.
        
İşin başlangıç tarihi 26 Ağustos 2009, bitiş tarihi ise 17 Nisan 2011 olarak belirlendi.
        
Açık ihale usulü ile 13 Temmuz 2009 tarihinde yapılan ihale için toplam 5 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 2 adedini geçerli saymıştı.        
        
SONUÇLANAN DİĞER İHALELER                 
TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak açılan ve sonuçlanan ihalelerden bazıları ve bedelleri de şöyle:
        
''Muş'a konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet 16 derslikli lise, 2 adet bekçi kulübesi ile altyapıları ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini 6 milyon 805 bin lira bedelle, Zana Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Kayseri Develi'ye bin 767 ada 1 parselde 162 adet konut inşaatı ile ada içi, genel alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesini 8 milyon 640 bin lira bedelle KD Temizlik Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kazandı.
        
Ankara Yapracık 4. bölgeye bin 14 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini, 48 milyon 850 bin lira bedelle Eryapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
        
Ankara Yapracık 7. bölgeye bin 190 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini 61 milyon 198 bin lira Koçoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'' kazandı.
        
TOKİ DÜZCE YIĞILCA'YA OKUL YAPTIRACAK        
Öte yandan TOKİ, Düzce Yığılca'ya 16 derslikli ilköğretim okulu, 300 kişilik pansiyon, Adapazarı Korucuk'a 1 adet cami tamamlama ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak.
        
Konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 16 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet 300 kişilik pansiyon, 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatınını ihalesi, 3 Aralık 2009 tarihinde saat 15.30'da TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.
        
Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.        
        
DİYARBAKIR VE MARDİN'E OKUL YAPTIRILACAK         
TOKİ, Diyarbakır Merkez Kayapınar mevkine 3 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet 40 derslikli ilköğretim okulu, 24 derslikli lise, Mardin Midyat'a 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını da ihaleye çıkardı.
        
Buna göre yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle 3 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1'er adet 40 derslikli ilköğretim okulu, 24 derslikli lise, Mardin Midyat'a 24 derslikli lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek.
        
İhale, 2 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.
        
Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.        
       
ISPARTA YALVAÇ'A HASTANE İNŞAATI        
        
TOKİ Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 75 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını da yaptıracak.
        
İhale, 4 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.
        
Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 75 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.
                
İHALE ŞARTLARI          
Düzce-Yığılca ve Diyarbakır merkez ile Mardin Midyat'a okul, Isparta Yalvaç'a ise hastane inşaatı ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her ihale için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den temin edebilecekler.
        
Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.
        
Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.
        
İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Sayfa Yükleniyor...