'Süper66' kredisi

DD Mortgage, 14 günde bir ödeme imkanı sunan "Sık Öde Az Öde" ürünü için Ekim ayına özel yepyeni bir kampanya hazırladı.

'Süper66' kredisi

Ev sahibi olmak isteyenler 11 Ekim 2009 tarihine kadar "Süper66" kampanyasına başvururlarsa; 66 ay vade ve 0,99 faiz oranıyla kredi alabilecekler.

Sık Öde Az Öde ürünü ile kredinin vadesi kısaltılabiliyor ve toplam geri ödeme tutarı %25'e varan oranlarda azaltılabiliyor. Türkiye'de sadece DD Mortgage'da olan bu ürün ile ayda bir taksit ödemek yerine aynı tutarın yarısı 14 günde bir ödenerek, taksit tutarı değişmeksizin 15 yıllık vadeyi 11 yıla, 10 yıllık vadeyi 8 yıla indirilebiliyor.

Kredinize En Hızlı Cevap DD Mortgage'dan
Yenilikçi ürünleri rekabetçi fiyatlarla müşterilerine sunan DD Mortgage, web sitesi üzerinden yapılan kredi başvurularına 3 saniye içinde, şubeye gelerek başvuruda bulunanlara ise 3 saat içerisinde yanıt veriyor.

İlk evininin yanı sıra yatırım amacıyla ev almak isteyenlere, mevcut konut kredisini daha uygun bir ödeme planı ile transfer etmek isteyenlere ve uzun vadeli, düşük faizli konut ipotekli bireysel kredi ihtiyacı olanlar için birbirinden farklı ürünleri bulunan DD Mortgage, evin değerinin %85'ine kadar kredi veriyor.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...