Tarlabaşı yenileniyor

Avrupa’nın “En İyi Kentsel Yenileme” projesi seçilen Tarlabaşı 360’da ofis ve rezidanslar için ön talep dönemi başladı!

Tarlabaşı yenileniyor

Genel lansmanı Kasım ayında yapılacak Tarlabaşı 360, Türkiye’nin ve İstanbul’un ilk kentsel yenileme projesi olma özelliğini taşıyor. Taşıdığı bu değerle Türkiye’de benzersiz bir örnek oluşturan Tarlabaşı 360’da ofis ve rezidans bölümleri için ön talep dönemi başladı.

İstanbul’un gerçek merkezinde, İstanbul’a yakışır bir yaşam sunan Tarlabaşı 360, hem yeni konuklarına hem de bölgeye ve şehre büyük bir değer katmaya hazırlanıyor. Toplam 20 bin metrekarelik alan üzerinde yaklaşık 150 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje, Tarlabaşı Bulvarı’na 220 metrelik cephesiyle dikkat çekiyor.

Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta ve İstiklal Caddesi paralelinde yer alan Tarlabaşı 360 projesinin cephe mimarisi tarihi dokuyu modern mimari ile birleştirirken aynı zamanda bulvar üzerinde yer alacak ticari alanlar, mağazalar ve kafelerle bölgenin yeni bir sosyal çekim alanı olmaya hazırlanıyor.

Ekonomik anlamda da bir atılım ve canlanma vaat eden Tarlabaşı 360, aynı zamanda İstanbulluların gizli kalmış bir kültürel değerle yeniden buluşmasını sağlıyor.

Tarihi binaların restore edildiği, diğer yapıların ise aslına uygun olarak çağdaş bir mimari yorumla yenilendiği proje, geçtiğimiz günlerde sonuçlanan ve Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen “European Property Awards”ta Avrupalı rakiplerini geride bırakarak “Kentsel Yenileme” kategorisinde birincilik ödülünü aldı.


Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...