TEB’den ‘Deprem Kumaşı’ Hediye

Türk Ekonomi Bankası (TEB), mortgage kredisi kullanan müşterilerinin yeni aldıkları evlerde, deprem anında duvarların yıkılmasını önleyen deprem kumaşını hediye ediyor

TEB’den ‘Deprem Kumaşı’ Hediye

TEB, mortgage kredisini alan müşterilerinin evlerindeki çocuk odalarında 30 metrekareye kadar olan duvarları için ‘deprem kumaşı’ olarak adlandırılan depreme dayanıklı duvar kaplama sistemi hediye ediyor.

TEB’in mortgage kredisi kullanan müşterilerine ücretsiz olarak sunduğu kumaş, deprem anında duvarların yıkılmasını ve parçalanmasını geciktirerek insanların güvenli biçimde binayı boşaltması için gerekli zamanı sağlıyor. Deprem sırasında duvar göçüğü altında kalma riskini de azaltan deprem kumaşı, duvar kağıdı kadar kolay ve hızlı bir biçimde uygulanabiliyor.

Türkiye’nin deprem kuşağı üzerinde bir ülke olduğunu hatırlatan TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir, “Her büyük depremden sonra depreme karşı önlem alarak yaşamamız gerektiğini söylüyoruz. TEB olarak biz de bu konuda müşterilerimize destek olmak istedik. Bizden mortgage kredisi kullanan müşterilerimizin yeni evleri için deprem kumaşı hediye ediyor ve kaplatıyoruz.” dedi.

Sayfa Yükleniyor...