Telekom Jettfon'la sınırsız konuşturacak

Türk Telekom, yeni tarifesi Jettfon ile vergiler dâhil ayda 62 TL’ye tüm Türkiye ile konuşturuyor.

Türk Telekom tarafından yoğun telefon kullanan müşterilere yönelik olarak sunulan Jettfon ayda KDV, ÖİV ve tüm diğer ücretler dâhil olmak üzere 62 TL olarak ücretlendiriliyor.

Jettfon, bu ücret karşılığında şehir içi ve şehirlerarası olmak üzere tüm Türkiye ile sınır tanımadan konuşma imkanı sağlıyor.

Jettfon tarifesinden sadece şehir içi konuşarak yararlanmak isteyenler için ise aylık ücret yine vergiler dâhil olarak 55 TL.

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, toplantıda Jettfon tarifesi ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Türk Telekom olarak müşterilerimizle sürekli temas halindeyiz. Müşterilerimizin telefon kullanım alışkanlıklarını yakından takip ediyoruz ve geliştirdiğimiz birçok yeni tarife ile onlara kendi ihtiyaçlarına uygun seçenekleri sunuyoruz.”

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel ise, “1 milyondan fazla kişi yeni nesil tarifelerimizi kullanmayı seçti. Müşterilerimize, onların talep ve ihtiyaçlarına yönelik tarife ve hizmetler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Jettfon tarifesi için adil kullanım limiti olarak aylık 3000 dakika şehir içi ve 3000 dakika şehirlerarası süreler belirlendi. Jettfon’da tanımlanan paket içi dakikaların dışında kalan tüm şehir içi görüşmeler Standart HATT tarifesi üzerinden fiyatlandırılıyor.

Sayfa Yükleniyor...