Temele yadigar metni gömülecek

Burhan Felek Spor Salonu için temel atma töreni yarın yapılacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından yapılan açıklamada, ''1972 yılından bu yana kalbi voleybol için atan Burhan Felek Spor Salonumuzu, son servisimizi atarak uğurlamıştık. İlk servisimizi atma vakti yaklaştı'' ifadeleri yer alırken, tüm voleybolseverlerin temel atma törenine davet edildiği vurgulandı.

Yeni yapılacak salonun 7 bin seyirci kapasiteli olacağı aktarılırken, 12 soyunma odası, 120 yataklı otel, 150 kişilik restoran ve 100 kişilik basın toplantısı salonunun tesiste yer alacağı dile getirilerek, İstanbul'un uluslararası standartlardaki ilk voleybol salonu olacağı ifade edildi.

Diğer yandan, salonun temeline, üzerinde, ''Biz 2010 senesinin voleybol ailesi. Tarihe şahitlik ettiğimize delil olsun. İyi niyet ve hayır dualarımızla attığımız bu temelde, bir nazar boncuğu gibi dursun. Bu binanın, daha iyisi yükselsin diye yıkılma zamanı geldiğinde, bugün bizim yaptığımız gibi, o gün temele inip terini akıtacak evlatlarımız, torunlarımız bulsun. İyi niyet ve dualarımız o günden sonra da onları kuşatıp korusun. Yadigar kıymeti bilenler, bizi yad edip, hayırla ansın diye, İstanbul'un ilk ve tek uluslararası voleybol salonunun kalbine gömüyoruz. Yeniden doğacağı güne kadar'' cümleleri yazılı bir yadigar metninin gömüleceği açıklandı.




Sayfa Yükleniyor...