THY uçak bakım teknisyeni yetiştirecek

Türk Hava Yolları Eğitim Akademisi, Nisan 2009 itibariyle 6 aylık periyotlarla teknik personel yetiştirme programına başlıyor.

THY uçak bakım teknisyeni yetiştirecek

Türk Hava Yolları, havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu gerek teorik gerek pratik bilgi ile donatılmış yetişmiş teknik personel istihdamının sağlanması amacıyla kolları sıvadı.

Türk Hava Yolları Eğitim Akademisi tarafından EASA kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek programla havacılık okullarından mezun gençler Nisan 2009 itibariyle başlayacak olan 6 aylık programlara katılarak Uçak Bakım Teknisyeni olarak yetiştirilme imkanına sahip olacaklar.

Başvuru yapan adaylar arasından yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olup programa kabul edilenlere, 6 aylık program süresince THY Teknik tarafından burs verilecek ve adaylar aynı zamanda sosyal güvenlik kapsamına alınacaklar.

Söz konusu programı başarı ile tamamlayanlar TEKNİK A.Ş’nin çeşitli departmanlarında istihdam etme olanağına sahip olabilecekler.

Başvuru yapmak isteyen adaylarda aranan şartlar ise şöyle:

Başvurular THY Tenik’ in web sitesi üzerinden yapılacak ve 28.02.2009 tarihine kadar eksiksiz olarak başvuru yapanlardan kabul şartlarını sağlayanlar yazılı ve sözlü sınavlar için Mart ayı içinde İstanbul'a davet edilecekler.

Sayfa Yükleniyor...