THY'den 304 metre yüksekliğe reklam

THY, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta, 304 metre yüksekliğiyle dünyanın en yüksek gökdelenlerinden biri olan Baiyoke Tower'a, THY reklamı giydirdi.

THY'den 304 metre yüksekliğe reklam

Türk Hava Yolları (THY), tanıtım, reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla da adından söz ettiriyor.


Barcelona ve Manchester United takımlarıyla sponsorluk anlaşmaları yaparak dünyada adından söz ettiren THY, yeni bir reklam konseptine yönelerek şimdi de reklamcılıkta Uzakdoğu semalarına uçtu.

Güneydoğu Asya ülkelerinden Tayland'ın başkenti Bangkok'un en yüksek binası olan ve dünyanın da en yüksek gökdelenlerinden birisi olma özelliğine sahip Baiyoke Tower Tayind, THY reklamı ile donatıldı. Bangkok'un en yüksek ve en önemli iş merkezi olan Baiyoke Tower'a, THY'nin 2010 yılı ile birlikte başlayan yeni reklam konsepti ''Globally Yours'' görseli uygulandı.

Antensiz yüksekliği 304 metre, anteni ile birlikte 328 metre olan Baiyoke Tower binasının, iki yüzüne uygulanan THY reklamı 6 ay bina üzerinde kalacak. Gökdelenin dış yüzeyine, 15 günlük bir çalışma sonucunda giydirilebilen reklam, THY'nin dış mekan anlamında kullanmış olduğu en büyük (2200 metrekare) mecra olma özelliği taşıyor.

Baiyoke Tower'daki THY reklamı, 2010 yılı Ağustos ayı başına kadar (Şubat-Temmuz 2010 dönemi) binada yer kalacak.

BAİYOKE TOWER
Baiyoke Tower, Tayland'ın en yüksek binası olma özelliğine sahip. Bu özelliğinden dolayı da sıra dışı bir reklam mekanı olan Baiyoke Tower, Bangkok'un neredeyse tamamından görülebiliyor. Binanın bir diğer özelliği ise Bangkok trafiğinde her gün binlerce insanın kullanmak zorunda olduğu ve iki havaalanına da ayrı hatlardan giden otoyollara yakınlığı.

Bina bu iki otoyoldan da çok iyi bir şekilde görülebiliyor. Bangkok'u, şubat-temmuz doneminde yaklaşık 8 milyon turist ziyaret ediyor. Bu nedenle, THY reklamını dünyanın dört bir yanından gelen milyonlarca kişi görme imkanı bulacak.

THY Bangkok Müdürü Adnan Aykaç, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ''Uzak Doğu'nun en prestijli reklam mecralarından birinde yer alıyor olmak bizim için gurur verici. Bu reklam, THY'nin bir dünya markası olduğunun en güzel örneklerinden birisi. Bangkok gibi global bir şehre yakışan gerçek anlamda global bir çalışma oldu. Daha şimdiden çok güzel tepkiler aldık'' dedi.

''Globally Yours'' içerikli THY reklamları, Bangkok'tan sonra dünyadaki diğer reklam alanlarında da boy göstermeye başlayacak.

Sayfa Yükleniyor...