THY'den İstanbullulara uyarı: Zorluk yaşamayın

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreciyle ilgili konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, "Lütfen kıymetli İstanbullular, bu süreç içerisinde Basın Ekspress yolunun alternatif yollarını kullanarak, trafikte zorluklar yaşamayın. Bu bölgede işleri olanları biraz daha erken hareket etmeye davet ediyorum" dedi.

THY'den İstanbullulara uyarı: Zorluk yaşamayın

Son dakika haberi! 

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'na taşınma süreciyle ilgili açıklama yaptı.

Aycı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Bizim açımızdan da son derece profesyonelce hazırlanmış taşınma planlarımız uluslararası danışmanlarla yerel otoritelerle ve tüm kurum ve kuruluşlarla ilgili paydaşlarla yapılmış stratejik önemi olan çalışmalara dair tüm hazırlıklarımızı tamamlamış olmakla birlikte ve bir süredir toplam taşınmanın yüzde 25'ini de şu ana kadar gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Geriye artık büyük kısmı kaldı.

Şimdi büyük göçün en büyük adımını atacağız. 5 Nisan gece 03.00'te başlayacak büyük adımla birlikte 45 saatte taşınmayı tamamlayacağız. Taşınma sürecinde ortalama 4 kilometre içinde her olaya müdahale edebileceğiz. Basın Ekspress yolu en kritik atardamarı oluşturuyor. Buranın kapatılması mümkün olacak, bu sayede biz de taşınmayı en büyük süratle gerçekleştireceğiz.

"BÖLGEDE İŞİ OLAN DAHA ERKEN HAREKET ETSİN"

Alternatif yollarla buraların beslenmesi ile ilgili planlar hazırlandı. Lütfen kıymetli İstanbullular, bu süreç içerisinde Basın Ekspress yolunun alternatif yollarını kullanarak, trafikte zorluklar yaşamayın. Bu bölgede işleri olanları biraz daha erken hareket etmeye davet ediyorum. 

THY'den İstanbullulara uyarı: Zorluk yaşamayın - 1

Yeni destinasyonları İstanbul'a kazandıracağız.Önümüzdeki dönemde yeni havalimanında yeni hikayeleri yaşamak ve yaşatmak üzere sizleri İstanbul Havalimanı'na bekliyoruz."

Taşınmanın maliyeti hakkında konuşan Aycı, "Net bir rakam vermek doğru olmaz, halka açık bir şirketiz. Kamuoyunun merak ettiği kısımları aydınlatacağız" diye konuştu. 

İLKER AYCI: TRANSFER YOLCUNUN YENİ MERKEZİ İSTANBUL OLACAK (VİDEO)

Sayfa Yükleniyor...