THY'den öğretmenlere yüzde 30 indirim

Türk Hava Yolları (THY), öğretmenlere özel kampanyasıyla iç hat uçuşlarında yüzde 30 indirim imkanı sunuyor.

THY'den öğretmenlere yüzde 30 indirim

THY'den yapılan açıklamaya göre şirket, Öğretmenler Günü'ne özel bir kampanya hazırladı.

Buna göre Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda ve Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) bağlı üniversitelerde görev yapan öğretmen ve ailelerine THY ve AnadoluJet markalarının tüm iç hat seferlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak.

Ercan, Hopa hatları ile THY'nin ortak uçuş anlaşması yaptığı diğer havayolları uçuşlarının dahil olmadığı kampanya, 20 Kasım 2015 ila 1 Nisan 2016 (dahil) tarihleri arasında seyahat edilmesi koşuluyla geçerli olacak.

Kampanya, PNR'da (Passenger Name Record - Yolcu İsim Kaydı) aynı soyada sahip en az 1, en fazla 4 yolcu bulunması durumunda uygulanacak.

Çift soyada sahip yolcuların, rezervasyon esnasında soyadı kısmına beraber seyahat edeceği ailesine ait soyadını girerek öğretmen indiriminden yararlanabilecek.

Çift soyadı kullanmayı tercih eden yolcular, ikinci soyadını isim hanesinde belirterek yine bu indirimden istifade edebilecek.

Kampanya kapsamındaki uçuşlarda, kampanyanın başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yaptırmış yolcular da bu indirimden faydalanabilecek.

Seyahat değişikliği ile iadeye izin verilen kampanyaya dair açıklamada şu ifadelere de yer verildi:

"Yolculardan biri gruptan ayrı seyahat etmek isterse yapılan indirim geçersiz olacak ve indirimsiz ücret kullanılacak. Açık olarak düzenlenen biletlere indirim yapılmayacak. INF (bebek yolcu tipi) ücretleri üzerinden ayrıca bir indirim uygulanmayacak. Aktarmalı seferlerde de indirim uygulanacak. Bu kampanya diğer kampanyalar ve indirimlerle birleştirilmez. Diğer uygulama koşulları için orijinal ücret kuralları geçerli. Kampanya kapsamında biletleme işlemi aynı soyada sahip yolcuların birlikte seyahat etmeleri koşuluyla 4 kişiye kadar yapılabilecek. Kampanya dahilinde biletler 05 Ekim 2015 - 1 Nisan 2016 (dahil) tarihleri arasında satın alınabilecek. Kampanya ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden veya satış ofislerinden ulaşılabilecek."

Sayfa Yükleniyor...