TMSF'den gayrimenkul satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, çeşitli illerde bulunan konut, arsa ve iş yerinden oluşan toplam 71 adet gayrimenkulü satmak üzere ihale açtı.

TMSF'den gayrimenkul satışı

Taşınmazların satışı, 30 Eylül 2010 tarihinde saat 14.00'te ''açık teklif alma usulü ile TMSF'de gerçekleştirilecek.       

Satışta katılımcılardan muhammen bedeli 100 bin liranın üzerindeki gayrimenkuller için 20 bin lira, 100 bin ile 5 bin 1 lira arasında olanlar için 5 bin lira, 5 bin lira ve altında olanlar için muhammen bedel kadar teminat alınacak.        

Satış şartnameleri ve gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi, www.tmsf.org.tr internet adresinden TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığından temin edilebilecek.        

TMSF tarafından satışa çıkarılan taşınmazların bulunduğu yerler şöyle:        

''Ankara Çankaya'da konut ve arsa, Artvin Hopa'da arsa, Aydın Kuşadasında işyeri, Bolu merkezde arsa, Bursa Mudanya'da konut, Denizli merkezde arsa ve iş yeri, Kayseri Melikgazi'de iş yeri, Kayseri Kocasinan'da arsa, Hatay Rehanlı'da arsa, İstanbul Büyükçekmece'de konut, İstanbul Sarıyer'de arsa, İstanbul Eyüp'de konut, İzmir Konak'ta iş yeri, Kocaeli Derince'de iş yeri, Kütahya Tavşanlı'da arsa, Ordu merkezde iş yeri, Trabzon merkezde konut, Zonguldak Ereğli'de arsa, Bursa Osmangazi'de arsa ve İzmir Aliağa'da arsa.''

Sayfa Yükleniyor...