TMSF'den satış ilanları

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkçe TV Ticari ve İktisadi bütünlüğü ile Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisat bütünlüğünü satışa çıkardı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan TMSF ilanlarına göre, Renk Televizyon Prodüksiyon A.Ş'den haczedilen ''Türkçe TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkardı.
        
İlana göre, Türkçe TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün muhammen bedeli 500 bin dolar. İhaleye katılabilmek için Fon'nun Türkiye Vakıflar Bankası'nın İstanbul Avrupa Kurumsal Merkez Şubesi nezdindeki hesabına ABD doları hesabına 50 bin dolar teminatının yatırılması gerekmektedir.
        
İhale 29 Mart 2010 tarihinde, saat 11.00'da 'Fon7un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacaktır. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi ''Kısa Liste'' oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.
        
Kurul, en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahipleri arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilacek.
        
Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 2 Nisan 2010 tarihinde saat 11.00;da Fon'un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacak.
        
TOPRAK LİCE YAĞ VE YEM FABRİKASI
Fon, Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardı. Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü"nün muhammen bedeli 16 milyon 500 bin dolar olarak belirlendi.
       
İlana göre, ihaleye katılabilmek için Fon'un Türkiye Vakıflar Bankası'nın İstanbul Avrupa Kurumsal Merkez Şubesi nezdinde bulunan ABD doları hesabına 1 milyon 650 bin dolar teminatının yatırılması gerekecek.
        
İhale 12 Nisan 2010 tarihinde saat 11.00'da Fon'un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacak. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak olup, açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi ''Kısa Liste'' oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.
        
Kurul, en yüksek teklifin muhammen bedelin altında kalması halinde açık artırma aşamasında en yüksek ilk üç teklifi veren mali teklif sahibi arasında ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde karar alabilecek. Teklifler peşin olarak ABD Doları cinsinden verilecek.
        
Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 16 Nisan 2010 tarihinde saat 11.00;da Fon'un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Asma Kat Konferans Salonunda yapılacak.
      

Sayfa Yükleniyor...