TOKİ Bingöl'e hastane yaptırıyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bingöl'e 200 yataklı hastane inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

İhale, açık ihale usulü ile 12 Nisan 2010 tarihinde saat 14.00'te TOKİ'de gerçekleştirilecek.        

Konvansiyonel kalıp sistemi ile yapılacak 1 adet 200 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesinde işin süresi, yer tesliminden itibaren bin 80 gün olarak belirlendi.       

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.        

Ancak ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.  Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.        

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.        

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.  İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

LİSE İNŞAATI İHALELERİ İPTAL EDİLDİ 
Bu arada TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, Kütahya merkeze 24 derslikli ilköğretim okulu ile Merkez Siner Köyüne 16 derslikli lise altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleler iptal edildi.  Gerekçe olarak Kütahya ili, Merkez ilçesi Siner Mahallesine 16 derslikli kız meslek lisesinin yer değişikliği gösterildi.      

Söz konusu ihaleye ait duyuru daha önce, 12 Şubat 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yayımlanmıştı.

Sayfa Yükleniyor...