TOKİ'de erken ödeme indirimi

Peşin ödemede yüzde 20, 3 taksitte ödemede ise yüzde 17 indirim uygulanacak.

TOKİ, 2008 yılı sonuna kadar satışını gerçekleştirdiği konut ve iş yeri için borcunu peşin olarak kapatmak isteyenlere indirim kampanyası uygulayacak.       

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 2008 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve iş yerleri için, 22 Mart-19 Nisan 2010 tarihleri arasında düzenlenecek indirim kampanyasında borcunu peşin olarak kapatmak isteyenlere peşin ödemede yüzde 20, üç taksitte ödemek isteyenlere yüzde 17 oranında indirim yapılacak.        

Kampanyaya destek veren 9 ayrı banka, borcunu kapatmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için özel koşullu konut kredisi imkanı sağlayacak.        

Bu kampanyada bankalar tarafından sadece TOKİ alıcılarına sunulan, 12 ay ile 120 ay arasında değişen vade seçenekleri ve piyasa koşullarına göre çok avantajlı faiz oranları sayesinde hak sahipleri hem borcunu kapatabilecek hem de uygun geri ödeme imkanına sahip olacak.        

Borçlarını erken kapatmak isteyen alıcılar, söz konusu tarihler arasında satışa aracılık eden kendi bankaları ile TOKİ ile protokol imzalayan, Deniz Bank, Finans Bank, ING Bank (eski Oyakbank) (sadece kendi aracılık ettiği konut satışları için), Ziraat Bankası, Türk Bankası, Türkiye Halk Bankası, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank ile Yapı ve Kredi Bankası'na başvurabilecekler.         Kampanyadaki konut kredisi detaylarını öğrenmek isteyenler TOKİ'nin ''www.toki.gov.tr'' internet adresinden bilgi sahibi olabilecekler.


Sayfa Yükleniyor...