TOKİ'den 7 Bin 324 TL'ye Dükkan

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelindeki çeşitli illerde 616 dükkan ve 7 evi 29 Eylül 2009 tarihinde açık artırma ile satışa çıkaracak.

TOKİ'den 7 Bin 324 TL'ye Dükkan

İstanbul, Ankara, İzmir, Aydın, Bolu, Bursa, Düzce, Edirne, Eskişehir, Hakkari, Isparta, Kayseri, Malatya, Manisa, Sakarya, Samsun, Afyon, Erzincan, Tunceli, Karaman, Adana, Ağrı, Balıkesir, Bilecik, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mardin, İzmit, Kayseri, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa, Zonguldak, Tekirdağ, Yozgat, Şırnak, Bayburt, Batman, Tokat, Muğla, Ordu, Giresun, Kırıkkale, Gümüşhane, Amasya, Konya, Bartın, Rize, Iğdır, Kütahya, Çankırı, Mersin, Adıyaman, Denizli, Niğde, Sivas ve Kars'ta bulunan taşınmazların yüzölçümleri 20 metrekare ile 12 bin 332 metrekare arasında değişiyor. Muhammen bedelleri ise 7 bin 324 TL'den başlıyor, 3 milyon 200 TL'ye kadar yükseliyor.

Satışlar taksitli yapılacak ve muhammen bedeli 100 bin TL'ye kadar olan taşınmazlar için 5 bin TL, muhammen bedeli 200 bin TL'ye kadar olan taşınmazlar için 10 bin TL, muhammen bedeli 200 bin TL'nin üzerinde olan taşımazların için ise 50 bin TL nakit teminat yatırılacak.

Faizsiz, memur maaşına endeksli ve yüzde 80'ne varan indirimin uygulandığı taşınmazlar, 29 Eylül 2009 tarihinde saat 15.00'te Merkez İstanbul Eskidji/Yenibosna'da naklen canlı bağlantı ile, Ankara'da TOKİ salonu/Bilkent, İzmir'de İzmir Bölge Ortaklığı/Alsancak, Gaziantep'te Gaziantep Bölge Ortaklığı/Şehitkamil'de açık artırma ile satılacak.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...