TOKİ'den yeni ihale

Ankara Mamak Kusunlar'a konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları için ihale açıldı.

Tünel kalıp sistemiyle bin 374 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 640 gün olarak belirlendi.        

İhale, 24 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.30'da TOKİ''de ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.       

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.       

Ancak ihalede yerli istekliler lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak.        

İhalelere katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.        

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.        

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.        

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
        
SONUÇLANAN TOKİ İHALELERİ        
TOKİ tarafından daha önce duyurusu yapılarak açılan bazı ihaleler de sonuçlandı.        

Buna göre İzmir Karşıyaka Salhane'ye 9 bin 986 Ada 5 parsel vergi dairesi binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için açılan ihaleyi toplam 16 milyon 375 bin lira bedelle, ''Öz İdeal İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi'' kazandı.        

İşin başlangıç tarihi 19 Mart 2010, bitiş tarihi ise 19 Eylül 2011 olarak belirlendi.        

Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 1 adet vergi dairesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi için toplam 4 firma teklif verdi.        

Komisyon bu tekliflerin 3 adedini geçerli saydı.        

Söz konusu ihale, 21 Ocak 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.
        
VAN HAİT İNŞAATLARI

Van Merkez ilçede (Pirreşit) 20 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT) 1 adet 24 üniteli İGPVY, Başkale'ye 48 adet HAİT, 1 adet 24 Üniteli hizmet destek tesisi (İGPVY), Özalp'a 20 ve Çaldıran'a 20 adet HAİT inşaat ve altyapı ile çevre düzenlemesi işlerinin ihalesi toplam 12 milyon 892 bin 975 lira bedelle sonuçlandı.        

Konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 2 adet 24 üniteli İGPVY, 108 adet HAİT inşaatları ile altyapıları ve çevre düzenlemenin ihalesini söz konusu bedelle, ''Mehmet Kaygısız'' kazandı.        
İşin başlangıç 15 Mart 2010, bitiş tarihi ise 16 Eylül 2011 olarak belirlendi.        

Açık ihale usulü ile 26 ocak 2010 tarihinde yapılan ihale için toplam 6 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin 5 adedini geçerli saymıştı.
        
TEKİRDAĞ HAİT İNŞAATLARI
Öte yandan Tekirdağ Merkez Zafer Mahallesine 96 adet hareket alanı iskan tesisi (HAİT) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini toplam 6 milyon 290 bin lira bedelle, ''Özbek İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.       

İhalede işin başlangıç tarihi 9 Şubat 2010, bitiş tarihi ise 12 Ağustos 2011 olarak belirlendi.        


Toplam 6 firmanın teklif verdiği ve bu tekliflerden tümünün geçerli sayıldığı ihale, 30 aralık 2009 tarihinde açık ihale usulü ile yapılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...