TOKİ'den yeni ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı merkeze hareket alanı iskan tesisi (HAİT), Bursa merkez Özlüce ve Gümüştepe'ye muhtelif okul, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

Ağrı Merkez 112 adet hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak. Konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas 112 adet hait inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 12 Kasım 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan hait inşaatı ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.      
    
BURSA      
TOKİ Bursa Merkez Özlüce'ye 24 derslikli lise ve 24 derslikli ilköğretim okulu, Gümüştepe'ye 24 derslikli lise inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptıracak. İhale, 17 Kasım 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan okul inşaatı ihalelerine sadece yerli firmalar katılabilecek. Söz konusu ihale ile konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas 2 adet 24 derslikli lise, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatları, altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.
                 
İHALE ŞARTLARI        
Ağrı merkeze hareket alanı iskan tesisi, Bursa merkez Özlüce ve Gümüştepe'ye muhtelif okul, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalelerine
katılmak isteyenler, şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götür bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.


Sayfa Yükleniyor...