TOKİ'nin Buldan konutları ihalesi sonuçlandı

Denizli'nin Buldan ilçesi Yenimahalle'ye 112 adet konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi sonuçlandı.

Tünel kalıp sistemi ile betonarme karkas 112 adet konut, 1 adet ticaret merkezi genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi için açılan ihaleyi toplam 5 milyon 261 bin lira bedelle, ''Tokal İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.        

İşin başlangıç tarihi 1 Şubat 2010, bitiş tarihi ise 4 Ağustos 2011 olarak belirlendi.    
   
Açık ihale usulü ile 9 Aralık 2009 tarihinde yapılan ihale için 3 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.
        
SONUÇLANAN DİĞER İHALELER ŞÖYLE
Yurdun çeşitli yerlerinde duyurusu yapılarak açılan ve daha sonra sonuçlanan diğer ihalelerden bazıları ve bedelleri de şöyle:       

''Bafra Belediye Başkanlığının panel tipi araç ihalesini 22 bin 776 lira bedelle Oksan Otomotiv İç ve Dış Ticaret Sanayi kazandı.        

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünün akaryakıt alımı ihalesini 334 bin lira bedelle İbrahim Başaran kazandı.        

Çankırı Devlet Hastanesinin temizlik sarf malzemeleri alımı ihalesini 447 lira bedelle Tayip Levent kazandı.       

İzmit Orman İşletme Müdürlüğünün temizlik hizmeti ihalesini 5 bin 950 lira bedelle Soyaş Temizlik Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kazandı.        

Ağrı Devlet Hastanesi Baştabipliğinin biyokimya merkez laboratuvarı kit karşılığı cihaz alımı ihalesini 851 bin 100 lira bedelle Salih Doğan kazandı.        

Zeytinburnu Belediyesinin aşevine ekmek alımı ihalesini 59 bin 400 lira bedelle İstanbul Halk Ekmek Gıda ve Sanayi A.Ş. kazandı.        

Adana İl Sağlık Müdürlüğünün araç bakım ve onarım ihalesini 103 bin 92 lira bedelle Mervem Temizlik İş Makinaları Güvenlik Otomotiv Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi kazandı.        

Denizli Belediyesinin kitapçık basımı ihalesini 108 bin lira bedelle Ege Reklam Basım Sanatları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.        

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinin ilaçlama ve temizlik işi ihalesini 2 milyon 474 bin 96 lira bedelle Kartanesi İnşaat Taahhüt Hizmetleri kazandı.        

Manisa Tarım İl Müdürlüğünün işçi çalıştırılması işi ihalesini 192 bin 373 lira bedelle Alevra Temizlik kazandı.        

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün Evliya Çelebi Mahallesi 40 daireli polis lojmanları dış cephe onarımı ihalesini 20 bin 800 lira bedelle Çağlar Zora kazandı.        

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Şekerhane Mahallesi 257 adada bulunan kapalı otopark üstüne meydan çalışması ihalesini 182 bin 621 lira bedelle Oğuzhan Şahin kazandı.

Sayfa Yükleniyor...