Türk girişimciler biraraya geliyor

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Dünya Türk İş Konseyi'nin düzenlediği Dünya Türk Girişimciler Kurultayı bu yıl 18-19 Kasım 2011 tarihleri arasında yapılacak.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) çatısı altında faaliyetlerini sürdürmekte olan Dünya Türk İş Konseyi'nin (DTİK) düzenlediği Dünya Türk Girişimciler Kurultayı bu yıl, 18-19 Kasım 2011 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda, T.C Bakanlığı ve DEİK'in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı kurultayda Bakanlar Kurulu’nun üyelelerinin de yer alacağı “İnteraktif Oturum” ve “Bölgesel Oturumlar” düzenlenecek.

Kurultayda yurtdışında yerleşik Türk girişimcilerinin karşılaştığı sorunlar uzmanlar, gazeteciler, öğretim görevlileri ve tecrübeli girişimcilerle tartışılacak ve soru cevap şeklinde paneller gerçekleştirilecek.

NTV ve CNBC-e'nin de sponsor olduğu kurultayda, “ikili iş görüşmeleri” ile dünyanın dört bir yanından katılan girişimcilerin hem birbirleriyle tanışması hem de anavatandaki muhataplarıyla işbirlikleri ve ortaklıklar kurmasına zemin oluşturulacak.

Yurtdışında yerleşik Türk girişimci ve yöneticilerini resmi makamlar ile buluşturan konsey, iletişim platformu www.dtik.org.tr adresini kurarak 72 ülkeden 1800’e yakın Türk girişimcisi ve profesyonelinin iletişimde kalmasını sağlayarak faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Sayfa Yükleniyor...