Türk Telekom'da üst düzey iki ayrılık

Türk Telekom grubu üst düzey yöneticilerinden Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin görevlerinden ayrıldı.

Türk Telekom'da üst düzey iki ayrılık

Türk Telekom'da iki üst düzey yönetici görevinden ayrıldı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle: "TTNET Bireysel İş Birimi CEO'su ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin Türk Telekom Grubundaki görevlerinden ayrılma kararı almışlardır.

TTNET Bireysel İş Birimi CEO'luğu pozisyonu kaldırılmış olup TTNET Bireysel İş Birimi CEO'suna doğrudan bağlı olarak görev yapan birimler Türk Telekom CEO'su Rami Aslan'a bağlı olarak görev yapacaklardır.

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan mevcut görevlerine ilaveten Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü'ne ait görevleri de üstlenecektir.

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, mevcut görevlerine ilaveten, Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı'na ait olan görevleri de üstlenecek olup ilgili pozisyona yapılacak atama kısa zaman içinde duyurulacaktır.

Türk Telekom CEO'su Rami Aslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Telekom grup şirketlerinin müşteri odaklı entegrasyonu ve transformasyonu yolunda önemli başarılar elde edilmesini sağlayan değerli çalışmaları ve katkıları için Erkan Akdemir ve Coşkun Şahin'e teşekkür ediyoruz" dedi."

GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Görevden ayrılan iki yönetici FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınmalarının ardından serbest bırakılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...