Turkcell yönetiminde üç ayrılık

Organizasyon yapısında değişikliğe giden Turkcell'de üç genel müdür yardımcısı görevinden ayrıldı.

Turkcell yönetiminde üç ayrılık

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., stratejik öncelikleri ve operasyonel verimlilik hedefleri kapsamında 30 Nisan tarihinden geçerli olmak üzere organizasyon yapılarında değişiklikler yapıldığını bildirdi.

Turkcell'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında,  Bireysel Satış ve Bireysel Pazarlama fonksiyonlarının "Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı" olarak birleştirildiği belirtilerek, şunlar aktarıldı:

"Hali hazırda Bireysel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Burak Sevilengül bu yeni fonksiyonun sorumluğunu üstlenmiştir. Şirketimiz Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Acar görevinden ayrılma kararı almıştır. Kurumsal İletişim bölümü "Bireysel Pazarlama ve Satış" fonksiyonuna bağlanmıştır.

Şirketimiz Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler görevinden ayrılma kararı almıştır. 'Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'  fonksiyonu oluşturulmasına karar verilmiştir. Şirketimiz İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender görevinden ayrılma kararı almıştır. Yeni bir atama yapılıncaya kadar İnsan Kaynakları fonksiyonuna Turkcell Akademi Direktörümüz Banu İşçi Sezen vekalet edecektir."

Sayfa Yükleniyor...