Türkiye'nin en başarılı 10 genci

“Genç Liderler ve Girişimciler Derneği”nin (JCI) düzenlediği “Türkiye’nin On Başarılı Genci Yarışması-TOYP”a destek olan Soyak, geleceğin liderlerinin yanında yer alıyor.

Türkiye'nin en başarılı 10 genci

Soyak, gençlerin liderlik yönlerini destekleyerek toplumda pozitif değişimi hedefleyen Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (Junior Chamber İnternational- JCI) bu yıl 15.’sini düzenlediği yarışmada ana sponsor oldu.

Bu kapsamda 10 başarılı Türk gencinin, topluma örnek teşkil eden faaliyetlerini desteklemek amacıyla düzenlenen “Türkiye’nin On Başarılı Genci Yarışması-TOYP”ın, ana sponsoru Soyak tarafından, “Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik” alanında “Soyak Özel Ödülü” verildi. 

14 yılda 140 finalist gencin katıldığı yarışmada 2009 yılında “Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik” alanındaki çalışmalarıyla birinci olan Obengül Ejder, ödülünü Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk’ten aldı.  Ejder, Kasım ayında diğer ülkelerin adaylarıyla beraber, “Dünya’da Yılın En Başarılı Gençleri Ödülleri” için yarışmaya hak kazandı. 

125 ülkede 200 bini aşkın üyesi ile faaliyet gösteren dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan JCI,  Türkiye’de de 17 şube ve 700 aktif üye ile faaliyetlerini sürdürüyor.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...