Türkiye’nin en büyük çalışma kültürü dönüşüm hareketi MESS ile başlıyor

MESS, çalışma kültüründe dönüşüme öncülük eden projelerini ‘’Değişen Dünya, Dönüşen İş Modelleri’’ etkinliğinde, ilk kez iş dünyası ile buluşturuyor.

Türkiye’nin en büyük çalışma kültürü dönüşüm hareketi MESS ile başlıyor

İş dünyasının öncü liderlerinin ve alanında uzman küresel isimlerin Çevik Dönüşüm ve Yeni Nesil Performans Sistemi’ne (OKR) dair ufuk açıcı bilgilerini katılımcılarla paylaşacağı etkinlikte; Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Murat Ülker ve Koç Holding CEO’su Sayın Levent Çakıroğlu, iş dünyasındaki kültürel dönüşüm vizyonlarını katılımcılarla paylaşacak.

Global keynote panelinde; Willis Towers Watson İK İş Birimi, Düşünce ve İnovasyon Küresel Lideri Sayın John Bremen, Business Agility Institute Kurucu Ortağı ve CEO’su Sayın Evan Leybourn, Scrum.org CEO’su Sayın Dave West, iş modellerinde dönüşüm için yol haritalarını anlatacak.

CEO panelinde; Vodafone Türkiye CEO’su Sayın Engin Aksoy, Cisco Türkiye Genel Müdürü Sayın Didem Duru, TürkTraktör Genel Müdürü Sayın Aykut Özüner ve Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Sayın Steven Young, yeni çalışma kültüründeki iyi uygulama örneklerinden bahsedecek.

Türkiye’nin en büyük çalışma kültürü dönüşüm hareketi MESS ile başlıyor - 1

Sayfa Yükleniyor...