'Türkiye'nin En İyi Bankası' ödülü Garanti'ye

Garanti Bankası, finans dergisi The Banker’ın Türkiye’nin En İyi Bankası seçildi.

'Türkiye'nin En İyi Bankası' ödülü Garanti'ye

Garanti Bankası, Financial Times grubunun finans dergisi The Banker’ın Türkiye’nin En İyi Bankası ödülüne layık görüldü.

Uzman bankacı ve analistlerin objektif görüşlerine dayanılarak yapılan değerlendirmenin ödül töreni, dün Londra’daki Intercontinental Hotel’de gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, "Garanti Bankası olarak, her sene Türkiye’den sadece 1 bankaya verilen ödüle 3. kez layık görülmek, bizi çok gururlandırdı. Uluslararası finans çevrelerince takdir edilen başarımızı, Türk bankacılık sektörünün gücüne, sunduğumuz hizmetin kalitesine ve müşteri odaklı bankacılık modelimize borçluyuz. ‘Avrupa’nın En İyi Bankası’ olma hedefimize her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Teknolojideki gelişmelerden faydalanarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yayın hayatına 1926'da başlayan ve 180 ülkede okuyucuya ulaşan dergi, global şirketlerin ve finansal kurumların üst düzey yöneticilerine hitap ediyor.

Dünyanın önde gelen finans kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştirilen The Banker Awards ise The Banker dergisinin editörlerinin oylarıyla belirleniyor.

Sayfa Yükleniyor...