Türkiye'nin "İyi Yaşam" markaları açıklandı

Küresel markalar topluluğu Sustainable Brands Turkey için Nielsen tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve Türk tüketicisinin yaşam tarzına, tüketim alışkanlıklarına odaklanan "Türkiye İyi Yaşam Araştırması" sonuçları ve araştırma kapsamında tüketiciler tarafından seçilen "Good Life-İyi Yaşam" markaları, NTV  ana medya sponsorluğunda online gerçekleşen Sustainable Brands Turkey konferansında açıklandı.

Türkiye'nin "İyi Yaşam" markaları açıklandı

Türk tüketicisinin yaşam tarzına, tüketim alışkanlıkları ve satın alım davranışlarına, iyi yaşamı yeniden tanımlayan ve şekillendiren değerlerine odaklanan Türkiye İyi Yaşam Araştırması sonuçları açıklandı.

Sustainable Brands Turkey için Nielsen Türkiye tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen araştırma sonucunda belirlenen "Good Life Brand -İyi Yaşam" markaları, dijital olarak yapılan SB Turkey 2020 konferansında açıklandı.

TÜM SEKTÖRLERDE ‘İYİ YAŞAM’ MARKALARI BELİRLENDİ

Tüketici açısından yaşamına değer katan, iyi yaşamla bağlantılı olan markaları sektör bazında öne çıkarmayı amaçlayan ve tüketicilere 18 ayrı sektörde iyi yaşam markası sorusunun yöneltildiği araştırma, bu yıl beyaz eşya, bankacılık, perakende, atıştırmalık, süt ve süt ürünleri ,otomotiv, ev bakım ürünleri, telekomünikasyon, teknoloji, saç bakım ürünleri, alkolsüz içecek, küçük ev aletleri, cilt bakım ürünleri, e-ticaret, hazır giyim, havayolu, sağlık ve sigortaya kadar uzanan birçok kategoride gerçekleştirildi.

Tüketiciler tarafından seçilen ve sektörlerinde birinci olarak ödül almaya hak kazanan ‘"Good Life Brand - İyi Yaşam Markaları" ise şöyle sıralandı:

BEYAZ EŞYA KATEGORİSİ: Arçelik

BANKA KATEGORİSİ: Ziraat Bankası

OTOMOTİV KATEGORİSİ: BMW

TELEKOMÜNİKASYON KATEGORİSİ: Turkcell

PERAKENDE KATEGORİSİ: Migros

E-TİCARET KATEGORİSİ: Trendyol

SAÇ BAKIM KATEGORİSİ: Elidor

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ KATEGORİSİ: Pınar

HAZIR GİYİM KATEGORİSİ: LC Waikiki

TEKNOLOJİ KATEGORİSİ: Samsung

ATIŞTIRMALIK KATEGORİSİ: Ülker

ALKOLSÜZ İÇECEK KATEGORİSİ: Çaykur

EV BAKIM KATEGORİSİ: Omo

SİGORTA KATEGORİSİ: Anadolu Sigorta

KÜÇÜK EV ALETLERİ KATEGORİSİ: Arçelik

HAVAYOLU KATEGORİSİ: THY

SAĞLIK KATEGORİSİ: Eczacıbaşı

CİLT BAKIM KATEGORİSİ: Nivea

Sayfa Yükleniyor...