Türkiye'nin Online İcra Fırsatları

icrafirsatlari.com, icra ihaleleri konusunda en kapsamlı içeriği uygun bir dil ve anlatım ile yayınlamak ve icra yoluyla satış ihaleleri hakkında güvenilir bir başvuru kaynağı olmak üzere faaliyet göstermektedir.

Türkiye'nin Online İcra Fırsatları

İcra ihaleleri konusunda uzman kadro ve tecrübesiyle ;

• Tüm araç ve gayrimenkullerde bir ilk olarak anahtar teslim
• Detaylı dosya ve şartname bilgisi
• Tüm türkiye genelinde danışmanlık hizmeti sunup tüm il ve ilçelerde uzman kişilerce vekaletname ile üyelerimiz adına ihalelere katılım göstermektedir
•amacımız tüm firma ve şahısların yoğun iş yükünü azaltıp uzman ekibimiz ile kişiye özel danışmanlık hizmeti sunup üyelerimize kazanç sağlamaktır.

icrafirsatlari.com üyeleri adına vekaletname ile birlikte, banka teminat mektubu yada nakit olarak icra ihalelere katılım göstermektedir. Böylelikle ihale alımı sonrasında tüm tellaliye, damga pulu, vergi, KDV, ruhsat ve tapu işlemlerini üyeleri adına takip etmektedir. Ayrıca bir ilk olarak araç ve gayrimenkulde muayene,trafik sigortası, kasko, ruhsat ve tapu işlemleri hizmeti yapılmaktadır.Böylelikle arac ve gayrimenkuller ''ANAHTAR TESLİM'' olarak sunmaktadır.

www.icrafirsatlari.com üyelerinin belirtmiş olduğu kriterlerdeki ihaleleri bulup bölgesel bir araştırma yaparak piyasa fiyat analizini çıkartıp kar marjı oranını hesaplar ve belirlenen muhammen bedeli üzerinden 1. ihale yada 2.ihale için avantajlı olma durumunu hesaplar ve ihale hakkında kapsamli bir araştırma yaparak detaylı bilgiyi aktarır.

Üyelerimiz kendi taleplerine göre sistem üzerinden uygun olan paketi alarak il,ilçe,marka ve model bazında arama yapabildikleri gibi ihalenin detaylı araştırmasını,2. ihaleye kalma durumunu,kaza raporlarını,tapu ve imar durumlarını temsilcilerimizden alabilmektedirler.Sunulan hizmetten herhangi bir ücret talep edilmemekle beraber üyelerimize uzman kişiler tarafından tüm bilgiler aktarılmaktadır.

icrafirsatlari.com ‘un araçlarda OpelOdak&Chevrolet,Citroen,Renault&Dacia gayrimenkulde ise Remax/Pro ve Global Emlak ile işbirlikleri bulunmaktadır.

Araç ihalelerinde anlaşmalı olduğu bayilerden ekspert hizmeti alarak üyelerine kesin ve doğru bilgiyi aktarır. Ayrıca icrafirsatlari.com üyeleri icradan almış oldukları araçları bu bayilere ister konsinye olarak isterlerse direk satışını yapabilmektediler.

Gayrimenkuller ise Remax ve Global Emlak tarafından araştırmalar titizlik ile yapılarak ihale sonrasında satış ve kiralama konusunda danışmanlık hizmeti sununlmaktadır.

icrafirsatlari.com olarak amacımız hem alıcıya hem de satıcıya kazandırmaktır.

Üyelerimiz Piyasada 250bin liralık bir daireye icradan 150-160bin liraya,20 bin liralık bir araca ise 13-14 bin liraya sahip olabilmektedirler.

Günümüzde icrada toplam pazar 20 milyar lirayı bulurken 2012 başında bu rakamın %40 artacağını düşünmekteyiz.

Özellikle doların yükselişinden kaynaklı olarak icradan satışa çıkan otomobil ve dairelere talep çok fazla artış gösterirken bizlerde icrafirsatlari olarak üyelerimize en iyi hizmeti sunmak adına daha çok işbirliği yaparak hedeflerimizi büyütüyoruz.

Ayrıntılı bilgi için: icrafirsatlari.com

Sayfa Yükleniyor...