TÜRSAB Başkanı Ulusoy adaylıktan çekildi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, genel kurul öncesi adaylıktan çekildiğini açıkladı.

TÜRSAB Başkanı Ulusoy adaylıktan çekildi

18 yıldır Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) başkanı olan ve daha önce de 23. genel kurul için de adaylığını açıklayan Ulusoy, yaptığı bir açıklama ile adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Ulusoy’un açıklaması şöyle:

"Hepinizce bilindiği gibi bu yıl, Birliğimizin 23.Olağan Genel Kurulu’nu İstanbul’da gerçekleştireceğiz. 2018 yılı hem dünyada hem de ülkemizde önemli adımlara, belki de köklü değişimlere sahne olacak. Tüm bunların ülkemiz için hayırlı olmasını yürekten temenni ediyorum.. Biliyorsunuz ki, 1983 yılında başlayan TÜRSAB Yönetim Kurulu üyeliğim, günümüze kadar muhtelif zaman aralıkları ile süre geldi ve 1999 yılından bu yana geçen onsekiz yıllık süre içerisinde de Yönetim Kurulu Başkanı olarak sizlere, sektöre ve Birliğe hizmet vermeye devam ettim. İfade etmeliyim ki, benim için her anı büyük bir onur ve keyif dolu olan bu uzun zaman dilimi, daima hayatımın en özel bölümünde muhafaza edilecektir.

Ancak, camiamızda artık kavgaya, kine ve bölünmeye gönlüm razı gelmiyor. Zira devir, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme, kenetlenme devridir. Ancak, yaşadığımız ve hiç alışık olmadığımız bu gergin süreç şahsım üzerine kurgulanarak devam ettirildiğinden ömrünün büyük bir bölümünü bu sektöre ve Birliğimize hizmet ederek geçiren bir büyüğünüz olarak kabullenme sınırımı aşmış bulunmaktadır. Bu nedenle; Birliğin 23. görev dönemi Yönetim Kurulu Üyeliği adaylığından çekildiğimi bilgilerinize sunuyorum. Bugüne kadar bana göstermiş olduğunuz güven, sevgi, saygı ve verdiğiniz çok değerli desteklere en içten duygularımla teşekkür eder, hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Sayfa Yükleniyor...