Vodafone Türkiye'de bayrak değişimi

Serpil Timuray Vodafone Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik Başkanı olarak atandı, Gökhan Öğüt Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı oldu.

Vodafone Türkiye'de bayrak değişimi

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı olarak Ocak 2009'dan bu yana görev yapan Serpil Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle İngiltere merkezli mobil operatörün İcra Kurulu Üyesi ve Afrika, Orta Doğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Başkanı olarak atandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, İcra Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Gökhan Öğüt de, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı'nı 1 Kasım 2013 tarihi itibariyle Timuray'dan devralacak.

Açıklamaya göre, Timuray, 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu'nun 409 milyon abonesinin yüzde 65'inin bulunduğu, servis gelirlerinin yüzde 30'unu oluşturan ve Vodafone Grubu'nun dünya genelindeki iki yönetim bölgesinden biri olarak konumlanan AMAP Bölge Başkanlığı görevini Nick Read'den devralacak.

AMAP Bölge Başkanı olarak 2008'den bu yana görev yapan Read ise 1 Ocak 2014 itibariyle Vodafone Grubu CFO'su olarak atandı.

Sayfa Yükleniyor...