Whitney Johnson, İK Zirvesi için İstanbul'a geliyor

İnsan Kaynakları Zirvesi 21. kez kapılarını açıyor. İK ve Yönetim konularında en güncel bilgilerin ve trendlerin dünyaca ünlü uzmanlar tarafından aktarılacağı zirvede, Whitney Johnson da yer alacak.

Whitney Johnson, İK Zirvesi için İstanbul'a geliyor
Whitney Johnson, İK Zirvesi için İstanbul'a geliyor - 1 Whitney Johnson

MCT Danışmanlık'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi, Finansbank ve Kariyer.net ana sponsorluğunda bu yıl da birbirinden önemli konukları ile 17 - 18 Şubat 2016 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Zirvede, İnsan Kaynakları alanındaki en güncel uygulamalar, sorunlar ve fırsatlar tartışılacak.

Bu yıl, "Smart Simplicity / Akılcı Sadelik" konsepti kapsamında tüm profesyonellere yeni bir bakış açısı getirmenin amaçlandığı zirvede özel oturumlar, çalışma grupları, fuar sunumları ve farklı birçok etkinlik de yer alacak.

40 Yaşın Üzerinde Takip Edilmesi Gereken 40 Kadın'ın (Forty Women over 40 to Watch) kurucularından olan Whitney Johnson da zirve konuşmacıları arasında yer alacak.

WHITNEY JOHNSON KİMDİR?

2015'te Thinkers50 tarafından dünyanın en etkili yönetim düşünürlerinden biri olarak gösterilen Johnson, zirvede özel hayat ve iş hayatında akılcı sadelik için S- Eğrisi olarak adlandırdığı Yaşam Eğrisi'nden bahsedecek. Johnson, Yaşam Eğrisi'nden (S-Eğrisi) yola çıkarak kendimizde basit ve akılcı bir yöntemle nasıl bir yıkım ve farklı bakış ortaya koyulabileceğini anlatacak.

Kendi hayatımızda S Eğrisi yaratarak, sürekli yenilenmenin, gelişmenin zenginleşmenin ve kariyerinde tepe noktaya çıkabilmenin mümkün olduğunu söyleyen Johnson, zaman içinde başarı için kendi S Eğrilerimizi nasıl yaratacağımızın ipuçlarını verecek. Johnson aynı zamanda 17 Şubat sabahı kitabını imzalayacak.

İnsan Kaynakları Zirvesi'nin Konferans Eş-Başkanlığını "Forty Over 40 2015" listesinde yer alan ve dünyada takip edilmesi gereken 40 kadın arasında gösterilen MCT Danışmanlık Genel Müdürü Didem Gürcüoğlu Tekay ile MCT Yönetim Kurulu Başkanı Alper Utku üstlenecek.

Zirvenin konuşmacıları arasında; IE Business School'da Doçentlik yapan Steven D'Souza, Nörobilim alanında doktora derecesine ve başarılı bir tıp kariyerine sahip tek liderlik koçu Tara Swart, Ashridge Business School ve Metanoia İnstitude'da Liderlik ve Örgütsel Gelişim Öğretim Görevlisi olarak görev alan Steve Chapman, Oxford Üniversitesi'nde Liderlik Eğitimi veren Robert Poynton ve dünya genelindeki Oyunlaştırma Guruları puan tablosunda 6 numarada yer alan An Coppens gibi birbirinden önemli isimler yer alacak.

Sayfa Yükleniyor...