Yılın Yatırım Fırsatı

5.000 TL peşinat ve 1.100 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz.

Yılın Yatırım Fırsatı

Konut satışları tamamlanan Nef Kağıthane 03 ve yoğun ilgi gören Nef Merter 12 ile 23 günde 800’den fazla aileyi ev sahibi yapan Nef’ten 5.000 TL peşinat ve 1.100 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz.





Nef, İstanbul Merter bölgesinde yepyeni bir yaşam konseptini Nef Merter 13 ile hayata geçiriyor.

Nef Merter 13, yaklaşık 4000 firmanın faaliyet gösterdiği ve günde 1.3 milyon insanın giriş yaptığı Merter, İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alıyor. Nef Merter 13, İstanbul’un her köşesine rahatlıkla ulaşabileceğiniz tramvay, metro ve metrobüs hattına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Nef Merter 13, 14 katlı dört konut ve 13 katlı 1 home-office bloğunda 672 konut, 168 home-office ve 37 mağaza yer alıyor. 1+1 dairelerin birleştirilerek 2+1 ve 3+1 daireler oluşturulduğu projede fiyatlar; 220.000 TL’den başlıyor. Projede %1 KDV uygulanmaktadır.

Projenin tasarımı dünyaca ünlü mimari grup ADDON+ tarafından yapılmıştır. Lobi, kat holü gibi alanlar ise House Cafe, Kitchenette gibi gözde mekanların tasarımını yapan Autoban tarafından tasarlanmaktadır. Nef Merter 13 projemizde dünyada ilk defa Nef tarafından uygulanan “Foldhome” konsepti kapsamında; açık havuz, PlayStation odası, sinema odası, açık hava sineması, müzik odası, misafir odaları, fitness salonu, kişisel gelişim stüdyosu, basketbol sahası, mini futbol sahası, davet salonu, toplantı odası, gusto odası, barbekü alanı, parti ve karaoke odası, hobi odası bulunmaktadır. Foldhome üniteleri dünyaca ünlü 12 endüstriyel tasarımcı tarafından Nef için özel tasarlanmaktadır.

Detaylara www.nefmerter13.com ‘dan ulaşabilir,bilgi talep formunu http://bit.ly/NefBilgiFormu ‘dan doldurabilirsiniz.

Nef Flats Kağıthane 08 ile İstanbul’un merkezinde ayrıcalıklı bir yaşam.

Son yıllarda yapılan yatırımlarla yıldızı parlayan Kağıthane, gelişen ulaşım altyapısı ve “Maslak-Levent-Taksim” aksına yakınlığı nedeniyle Avrupa yakasının yeni iş merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Büyükdere Caddesi üzerinde çalışmakta olan profesyoneller ile dönüşüm kapsamında geliştirilen yeni ofis ve ticaret alanlarında çalışması beklenen 25.000 kişinin bölgede yarattığı talep bu bölgeyi önemli bir yaşam alanı ve yatırım fırsatı haline getiriyor. Levent’e 2,5 km yakınlıkta bulunan projenin hemen karşısında Bauhaus, Metro Gross Market, Carrefour, MediaMarkt ve Axis alışveriş merkezi gibi hayatı kolaylaştıran alışveriş noktalarının yanı sıra, yapımı planlanan Kağıthane Kültür Kompleksi de bu bölgeye olan ilgiyi günden güne artırıyor.. Yakında hizmete girecek olan ihalesi yapılmış Kabataş-Mahmutbey metro hattı Kabataş’tan başlayıp Beşiktaş-Mecidiyeköy-Çağlayan-Kağıthane güzergahından geçerek Mahmutbey’e kadar ulaşıyor. Ve bu hattın metro durağı da Nef Flats Kağıthane 08’e sadece 700 metre uzaklıkta bulunuyor.

11 ve 14 katlı iki konut bloğundan oluşan Nef Flats Kağıthane 08’de 146 adet konut yer almaktadır. 1+1 dairelerin birleştirilerek 2+1 ve 3+1 daireler oluşturulduğu projede fiyatlar; 180.000 TL’den başlıyor. Projede %1 KDV uygulanmaktadır.

Dünyaca ünlü mimarlık ofislerinin katıldığı projenin tasarım yarışmasını DOME+PARTNERS kazanmıştır. Projemizde kapı kolundan asansör düğmesine, lavabodan musluğuna kadar Sony, Siemens, Swarovski, Ikea gibi dünyaca ünlü markaların tasarımcıları tarafından Nef’e özel olarak tasarlanmıştır. Nef Flats Kağıthane 08 projesinde dünyada ilk defa Nef tarafından uygulanan “Foldhome” konsepti kapsamında; PlayStation odası, sinema salonu, misafir yatak odaları ve eğlence odası bulanacaktır.

Detaylara www.nefkagithane08.com ‘dan ulaşabilir, bilgi talep formunu http://bit.ly/NefBilgiFormu

‘dan doldurabilirsiniz.

Nef’in yeni projeleriyle ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak için 444 9 633 numaralı Çağrı Merkezi veya Nef Satış Ofislerinden bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...