Zeray İnşaat’la yapı sektöründe yeni bir nefes

2008 yılında Zeki Zeray tarafından kurulan Zeray İnşaat ilk projelerine Gölcük’te başladı. Hızla büyüyerek 3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 14 başarılı projeyi tamamlayan Zeray İnşaat, 2011 yılına gelindiğinde tüm Kocaeli’de şehrin çehresini değiştiren konut ve işyeri projelerine imza atar hale geldi. Bugüne kadar 35 başarılı proje tamamlayan Zeray İnşaat, önümüzdeki yıl itibariyle gerçekleştirmeye başlayacağı yeni projeler için başta Ege, Akdeniz ve İç Anadolu olmak üzere tüm yurt genelinde arsa alımına devam ediyor.

Zeray İnşaat’la yapı sektöründe yeni bir nefes

Kimileri için başarı, gayretleri karşılığında sadece kendilerine değil yaşadıkları topluma da fayda sağladıklarında gerçekten başarı sayılır. Dürüst çalışma ahlakı, bitmeyen enerjisi, gerçekleştirdiği projelerdeki titiz yaklaşımıyla Zeki Zeray, gerçek bir başarı öyküsüne sahip iş adamlarından biri.

’den Erzincan’a; İş Hayatına İlk Adım

Takvimler 1993 yılını gösterdiğinde 12 yaşında olan Zeki Zeray, ailesi ile beraber Erzincan’a yerleşti ve iş hayatına ilk adımı burada attı. 14 yaşında bir yandan hizmet sektöründe çalışırken bir yandan da araç alım satım ve kiralama faaliyetleriyle ticaret yapmaya başladı. Erzincan’da 6 yıl boyunca ticaretle uğraştıktan sonra vatani görevini yerine getirmek için 2001 yılında Kocaeli’nin Gölcük ilçesine geldi.

Zeray İnşaat’la yapı sektöründe yeni bir nefes - 1

İş Adamı Kimliğinin Oluşumu

Zeki Zeray, askerlik döneminde ara verdiği ticaret hayatına, 2003 yılında İstanbul’a yerleşerek devam etti. İstanbul’da geçirdiği kısa çalışma hayatından sonra yeniden Gölcük’e dönerek burada ilk restoranını açtı ve yeme-içme sektöründe hizmet vermeye başladı. Uğraştığı her işi en iyi şekilde yapmayı amaç edinmiş olan Zeki Zeray, kısa sürede büyük bir başarı elde etti ve restoran hizmetlerini 4 yıl içerisinde yeni şubeler açarak sürdürdü.

Farklı sektörlerdeki farklı deneyimleri Zeki Zeray’a insanlarla yakın temasta bulunma fırsatını verdi ve günümüzdeki iş adamı kimliğini meydana getirdi. Birlikte çalışmanın ve birlikte başarmanın en önemli nokta olduğunun bilinciyle Zeki Zeray, iş yaşamına yükselerek devam etti.

Zeray İnşaat’la yapı sektöründe yeni bir nefes - 2

Zeray İnşaat’la Yapı Sektöründe Yeni Bir Nefes

Zeki Zeray, 2008 yılında Zeray İnşaat’ı hayata geçirdi ve ilk projelerine Gölcük’te başladı. Hızla büyüyerek 3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde 14 başarılı projeyi tamamlayan Zeray İnşaat, 2011 yılına gelindiğinde artık tüm Kocaeli’de şehrin çehresini değiştiren konut ve işyeri projeleri gerçekleştirmekteydi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Zeray İnşaat, 2018’den itibaren Marmara Bölgesi’nin birçok farklı noktasında konut ve işyeri projeleri üretti ve 2020 yılında ülkenin önde gelen inşaat şirketlerinden biri haline geldi.

Zeray İnşaat, bugüne kadar 35 başarılı proje tamamlamış ve insanları hak ettikleri kaliteli yaşam alanlarıyla buluşturmuştur. Gelinen noktayı sınır olarak görmeyen Zeray İnşaat, önümüzdeki yıl itibariyle gerçekleştirmeye başlayacağı yeni projeler için şu ana kadar başta Ege, Akdeniz ve İç Anadolu olmak üzere tüm yurt genelinde yaptığı arsa alımlarının yanı sıra, uluslararası projelere imza atmak için yurt dışında da büyük yatırımlar yapmış bulunmaktadır.

Elde ettiği başarılarla topluma değer katan ve standartları her zaman zorlayan projeleriyle iş hayatına devam eden Zeki Zeray, iş yaşamına gösterdiği ilgi ve özeni özel hayatına da göstermekte, en büyük desteği ailesinden ve sevdiklerinden almaktadır.

(Bu bir ilandır)


Sayfa Yükleniyor...