‘ZOW 2009 Fuarı’ Tasarımcıların ve Mimarların Gözdesi

Fuarcılık sektöründe “farklı fuarcılık anlayışı” ile dikkatleri çeken Survey Fuarcılık, dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen ZOW – Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’nı 1 – 4 Ekim 2009 tarihinde İstanbul Yeşilköy’de gerçekleştirecek.

‘ZOW 2009 Fuarı’ Tasarımcıların ve Mimarların Gözdesi

İlk kez 2008 yılında İstanbul’ da düzenlendiğinde büyük ilgi gören, tüm katılımcılarından, ziyaretçilerden ve fuarcılık sektöründen ciddi övgüler alan ZOW Fuarı‘nı Türkiye’ye getiren Survey Fuarcılık‘ın bu yıl düzenlenecek ZOW Fuarı’nda firmalar, yüzey ve kaplama malzemeleri, yarı bitmiş ürünler, iç dekorasyon, aksesuar ve ekipmanlarındaki yeni ürünlerini sergileyecekler. ZOW 2009 Fuarı’nda Kastamonu Entegre, Yıldız Sunta MDF, Starwood, AGT, Roma Plastik, Orma, Samet, Art Aksesuar ve Çebi Kilit gibi sektörün seçkin ve önemli tedarikçi firmaları yer alıyor. Bu yıl ZOW ile aynı tarihlerde gerçekleşecek olan Z-TEC Ağaç İşleme Makineleri fuarının katılımcılar ve ziyaretçiler arasında ayrı bir sinerji yaratması da bekleniyor.

Fuarcılık sektörüne getirdiği yeniliklerle ciddi adımlar atan ve bu konularla ilgili açıklamalarda bulunan Survey Fuarcılık Genel Müdürü Süleyman Durdu konuyla ilgili şunları söyledi; “Survey Fuarcılık olarak 1- 4 Ekim tarihlerinde Yeşilköy’de ikincisini düzenleyeceğimiz ve önemli katılımcıların hazır bulunacağı ZOW Fuarı‘nda, yurt içi ve özellikle yurt dışından gelmesi kesinleşen ziyaretçiler ve heyetlerle farklı bir fuar atmosferi oluşturulması hedefleniyor. Yurt içinden ve yurt dışından özelliklerine göre seçilen profesyonel ve sektörün önemli kişilerini misafirimiz olarak fuara getirecek olmamız, “nitelikli ziyaretçi” düşüncemizin bir vazgeçilmezidir. Suriye, İran, Irak, İsrail, Suudi Arabistan, Libya gibi potansiyel Orta Doğu ülkeleri ile Ukrayna, Yunanistan, Bulgaristan, Hırvatistan, Rusya, Macaristan, Sırbistan gibi Doğu Avrupa ülkeleri,Türki Cumhuriyetler, ve diğer ZOW’ ların yapıldığı Almanya, İtalya, İspanya gibi Batı Avrupa ülkelerinden getirilecek ziyaretçilerin oluşturacağı ticaret hacmi ile birlikte Kayseri, Konya, Denizli, Gaziantep, Bursa, Ankara, Eskişehir, İzmir’den İstanbul’a getirilecek mobilya üretimindeki önemli firmaların yöneticileri de ZOW’da buluşma imkanı bulacaklardır.“ demiştir.

Fuar kapsamı ve Türkiye’de büyük ses getiren “herşey dahil sistem” hakkında da bilgi veren Genel Müdür Süleyman Durdu; “Mobilya tedarikçi sektöründe en yeni ürünlerin sunulacağı ZOW 2009’ da, katılımcıların ürün gruplarının büyük bölümünü malzemeler, paneller ve kenar kaplama profilleri oluşturmaktadır. Mobilya sistemleri ve bileşenleri, mobilya ayakları, cam tarzı elemanlar, dolap içi ekipmanları, aydınlatma sistemleri, kulp-menteşe-civata-ray çeşitleri, yüzey kaplamaları, yapıştırıcı ve boya kimyasalları gibi önemli ürün gruplarının en son yenilikleri de fuarda ziyaretçilere sunulacaktır. Fuarın gerçekleşeceği İstanbul Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı’ na olan yakınlığı ile özellikle yabancı ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. ZOW’u takip eden nitelikli ziyaretçiler tüm ZOW’larda olduğu gibi burda da on-line kayıt yaptırabilecek, aldıkları ziyaretçi kartları ile hızlı bir şekilde ve kapılarda beklemeden fuarı ziyaret edebilecekler. On-line kayıtlarımız Temmuz ayında başlayacak olup, Survey Fuarcılık ZOW ziyaretçisine fuar başlamadan önce ziyaretçi kartları gönderilmiş olacaktır.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...