''İZMİR'DE FİYATLAR UYGUN''
Sardalya ve hamsinin bayat olma şansı olmadığını ve günlük olarak tutularak, tüketildiğini vurgulayan Yedikardeş, "Balıkta omega da bulunduğundan faydası çok. Balığın herhangi bir zararı yok. Her gün olsa, her gün yenir. Balıkta diğer et ürünlerinde olduğu gibi bir hile durumu da yok. Hangi balığı satın alıyorsanız, o balığı yiyorsunuz. Balıklar günlük olarak tüm İzmir'e dağıtılıyor. Özellikle hamsi ve sardalyanin bayat olma şansı yok. Her gün yakalanıp her gün satılan bir balık. Şu an İzmir'de en çok satılan balıklar hamsi, sardalya ve palamut. Sardalya 15 TL, hamsi 20 TL. İzmir dışında başka yerlerde satılan hamsinin fiyatı 35 TL'ye kadar çıkıyor. İzmir'de ucuz çünkü hamsi İzmir'den çıkıyor. Tezgahlarda çipura 30 TL'den, levrek ise 35 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor" diye konuştu.