Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı (Yöresel lezzetler)
1.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri, St. Paul Kuyusu meydanında yerli, yabancı birçok gurme, tadım ustası ve Tarsus halkının katılımıyla start aldı.
Tarsus’un yöresel lezzetlerini tanıtmak amacıyla festival alanında kurulan stantlarda katılımcılar, Tarsus’un bünyesinde barındırdığı farklı kültürlerin lezzetlerini yakından tanıma ve tatma imkânı buldu. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı festival Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Mersin Üniversitesi, Tarsus Ticaret Odası, Mersin Kent Konseyi ve Tarsus Kent Konseyi işbirliği ile düzenlendi. Festivalin atölye çalışmalarında ünlü yazar, gurme Barbara Abdem Massad, Türk Aşçı Milli Takımı Kaptanı Esat Özata, Modern Kebap Yorumcusu Edward Brunet Adıono katılımcılar ile lezzet sırlarını paylaştı.