Mardin'in sınırlarını aşan asırlık lezzet: Kebapçı Rıdo (Mardin lezzet durakları)
123 yıldır bıçakla çekilen eti kebaba dönüştüren Mardn'in lezzet durağı Kebapçı Rıdo, İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu Türkiye'nin birçok kentinden sipariş alıyor. Kebaplarının ünü şehir ve yurt dışına taşan işletmenin değişmeyen tadını 3. kuşaktan Tarkan Örük koruyor. İşletmenin kurucusu Rıdvan Örük'ün torunu Tarkan Örük, "Dedemizden öğrendiğimizin aynısını yapıyoruz. Onun kadar olmasa da o lezzeti tutturmaya çalışıyoruz" diyor.
Çok sayıda medeniyetin izlerini taşıyan hoşgörü kenti Mardin'de bir asrı aşkın süredir bıçakla çekilen eti kebaba dönüştüren Kebapçı Rıdo'nun damaklarda bıraktığı eşsiz lezzet kentin sınırlarını aşmış durumda...