20 aracı yumruklayınca dayak yedi

06.11.2023 10:40

Son Güncelleme: 06.11.2023 11:13

Haber Merkezi

İstanbul Kağıthane'de bir kişi, park halindeki yaklaşık 20 araca yumruklayarak zarar verdi. Kendi aracına vurulduğunu gören bir esnaf da, saldırgana yumruk attı. Baygınlık geçiren zanlı, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

20 aracı yumruklayınca dayak yedi

Olay, önceki gün saat 15.30 sıralarında Kağıthane ilçesi Sultanselim Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; madde etkisinde olduğu iddia edilen bir kişi, yolda yürüdüğü esnada krize girdi.

HABERİN VİDEOSUNA GİT

20 aracı yumruklayınca dayak yedi 1

Zanlı ardından cadde üzerinde park halinde olan yaklaşık 20 araca tek tek yumruk atarak zarar verdi.

20 aracı yumruklayınca dayak yedi 2
Bir mağazanın önündeki araca da vuran şahsa, aracın sahibi olan esnaf Barış Emir Yılmaz (24) tepki gösterdi.
TEK YUMRUKLA BAYGINLIK GEÇİRDİ 3

TEK YUMRUKLA BAYGINLIK GEÇİRDİ

Öfkelenen esnaf, şahsın yüzüne yumruk attı. Aldığı yumruğun etkisiyle saldırgan baygınlık geçirdi. Çevredekilerin araya girmesiyle esnaf uzaklaştırıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan saldırgan ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
''DURUP DURURKEN BİZİ ZARARA SOKTU” 4

''DURUP DURURKEN BİZİ ZARARA SOKTU”

Olayla ilgili konuşan Barış Emir Yılmaz, “Yaklaşık 20 araca maddi anlamda hasar verildi. Sesi duyunca kapının önüne çıktım ve bir baktım ki aracı tekmeliyordu, bağırıyordu. Arkadan da esnaflar 'Aracım gitti.' diye bağırıyordu. Ne oluyor derken bir anda küfür etmeye başladı. Olayı anlamadım sonra bir hareketle yere yığıldı. Durup dururken bizi zarara soktu.” dedi.
20 aracı yumruklayınca dayak yedi 5
Öte yandan olayla ilgili emniyete şikayette bulunulmadığı öğrenildi.

YASAL UYARI

İSTANBUL Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. İSTANBUL Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.