Akaryakıt istasyonundayangın paniği

17.12.2024 09:12

Haber Merkezi

Samsun’un Atakum ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda panik dolu anlar yaşandı. İstasyona gelen minibüsün motor kısmı alev alarak yandı. Yangın, istasyon görevlilerinin yangın tüpleriyle gerçekleştirdiği müdahale ile söndürüldü.

Akaryakıt istasyonundayangın paniği

Samsun’da akaryakıt istasyonunda yangın paniği yaşandı.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Atakum ilçesindeki Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.
Akaryakıt istasyonundayangın paniği 1

Seyir halindeyken minibüsün motor kısmından dumanlar çıktığını fark eden sürücü aracı akaryakıt istasyonuna çekerek yardım istedi.

İstasyon görevlileri, yangın tüpüyle alevleri söndürdü.
Akaryakıt istasyonundayangın paniği 2
O anları bir vatandaş cep telefonu ile kaydetti. Görüntülerde akaryakıt istasyonuna gelen minibüsü istasyon görevlilerinin yangın tüpüyle alevi söndürmesi yer aldı.

YASAL UYARI

ATAKUM Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ATAKUM Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.