Bodrum’da feci motosiklet kazası (Duvarla, beton direkarasına sıkıştı)
12.10.2023 09:55
Haber Merkezi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, sürücü duvar ile beton direk arasında sıkışarak yaşamını yitirdi.


Kaza, gece saatlerinde Konacık Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, motosikleti ile caddede ilerleyen 25 yaşındaki Cengizhan Kır, motosikletinin gidon hakimiyetini kaybetti.
Yol kenarına savrulan motosiklet, duvarla beton direk arasına sıkıştı.
İhbarın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan kontrollerde Cengizhan Kır’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Polis ekiplerince olay yeri ve çevresinde inceleme yapıldı.
Motokurye olarak çalıştığı öğrenilen Kır’ın bir mekanda eğlendikten sonra Gazderesi’ndeki evine dönerken kazanın meydana geldiği bildirildi.
Gencin cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.YASAL UYARI
BODRUM Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. BODRUM Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.