Bodrum'dan Mardin'e uzanan aşk vurgununda yeni iddialar! Fatma Kovan: Ölüm tehditleri alıyorum
10.05.2025 10:00
İHA
Bodrum'da yaşarken internetten tanıştığı A.K. için Mardin'e taşıanan ve 55 milyon liralık malvarlığını bu kişiye kaptırdığını iddia eden Fatma Kovan, şimdi de ölüm tehditleri aldığını söyledi.


Bodrum'da yaşarken internetten tanıştığı A.K. için Bodrum'dan Mardin'e taşınan Fatma Kovan, 55 milyon liralık mal varlığını kaptırmıştı.
O zamanlar 1 yaşında olan kızının beşik kertmesi yapılmak istendiğini öğrenen Kovan, 2 yıl önce kızını alarak Mardin'den kaçmıştı.
Kendisini dolandırdığını iddia ettiği A.K. hakkında uzaklaştırma kararı aldıran ve toplamda 55 milyon liralık malını geri almak için dava açan Kovan, hukuk mücadelesi başlatmıştı.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALIYORUM"
Hukuk mücadelesi sürdüren Kovan, uğruna Bodrum'daki yaşantısını bırakıp dini nikah kıydıkları A.K.'nin ve onun yakınlarının kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia etti.
Tehditlerin mesajla ya da bilinmeyen numaralardan aranarak yapıldığını öne süren Kovan, kendisi için korkmadığını kızı için tedirgin olduğunu söyledi.
Kızıyla birlikte sokağa çıktığında diken üzerinde durduğunu söyleyen genç kadın, bu konuya da yargıya taşıdı.
Kovan, eski eşinin eczacılık diplomasının da sahte olduğunu da öne sürdü.

"GAZETELERE ÇIKTIKTAN SONRA ÖLÜM TEHDİTLERİNE BAŞLADILAR"

"KIZIM İÇİN KORKUYORUM"

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
YASAL UYARI
MARDIN Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. MARDIN Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.