Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı

30.06.2024 10:43

Son Güncelleme: 30.06.2024 12:19

Haber Merkezi

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde TIR ile otomobilin karıştığı kazada karnındaki 8 aylık bebeğini kaybeden Özlem Nerse Karakaş, bu sabah yaşamını yitirdi. Aynı kazada ağır yaralanan Karakaş’ın kardeşi Rojbin Nerse de kurtarılamadı.

Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı

Mardin’deki kazada karnındaki bebeği kaybeden anne ve onun kardeşinden bu sabah acı haber geldi.

Kaza, dün öğle saatlerinde Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır Karayolu Mazıdağı Kavşağı’nda meydana geldi.

Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı 1

Sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 16 ASG 012 plakalı TIR ile 34 BEJ 927 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada araçlardaki Mehmet K, Suphiye N, Rojbin N, Halil Ç. ve 8 aylık hamile Özlem Nerse Karakaş iler kardeşi Rojbin Nerse yaralandı.
Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı 2

İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı 3

İki kız kardeşten bu sabah acı haber geldi.

Özlem Nerse Karakaş ve Rojbin Nerse'nin bu sabah yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kardeşlerden Özlem Nerse Karakaş, dün meydana gelen kazada karnındaki 8 aylık bebeğini kaybetmişti.

Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı 4
Dün bebeğini kaybetti, bu sabah acı haber geldi: Genç Özlemve kardeşi Rojbin kurtarılamadı 5

YASAL UYARI

MARDIN Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. MARDIN Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.