Felaketten 17 gün sonra hastanede duygusal buluşma
23.02.2023 21:32
Son Güncelleme: 23.02.2023 23:48
DHA
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay'ın Belen ilçesinde yıkılan binanın enkazından kurtarıldıktan sonra sol kolu ampute edilen 27 yaşındaki Halime Bağrıaçık, aynı enkazdan saatler sonra çıkarılarak sol bacağı ampute edilen 7 yaşındaki kızı İrem ile felaketten 17 gün sonra Isparta’da hastanede buluştu. Minik İrem'in annesine söylediği ilk söz ise yürekleri dağladı.



ANNENİN SOL KOLU, KIZININ SOL BACAĞI AMPUTE EDİLDİ

BAŞKANIN EŞİNDEN YARDIM İSTEDİ

VALİLİK İLK BAŞTA İZİN VERMEDİ

"BENİ ÇIKARINCAYA KADAR 2 KIZIM DAHA CAN VERDİ"

HASTANEDE DUYGUSAL BULUŞMA
Dedesi ve kardeşlerini kaybettiğinden habersiz olan İrem ise Isparta’ya gelene kadar annesi ile yeniden kavuşmanın hayalini kurdu. İrem, bugün saat 15.00 sıralarında Başkan Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte annesinin tedavi gördüğü hastaneye geldi. Şadiye Başdeğirmen’in kucağına aldığı İrem, annesinin kaldığı ortopedi servisine çıkarıldı. Hastane odasında buluşan anne ve kızı birbirlerine sarılarak hasret giderdi. Annesine çok sevdiği şekerlemeden getiren İrem’in ilk söylediği ise bacağının kesildiği oldu. Anne Halime Bağrıaçık, "Olsun annem bir şey olmaz" diyerek öptüğü kızını teselli etmeye çalıştı.

'KIZINI SANA GETİRECEĞİZ' DİYE SÖZ VERMİŞLERDİ'

"KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPABİLSEYDİK"

HASTANEDE ANNESİNİN YANINDA KALACAK
YASAL UYARI
HATAY Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. HATAY Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.