Gökyüzü, kebap dumanlarıyla kaplandı: "Bu festivalin dünyada eşi, benzeri yok"
12.10.2025 16:22
İHA
Adana'da bu sene 9. kez düzenlenen 'Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde kebap stantları en yoğun ilgiyi görürken, son günde kebapların dumanı adeta gökyüzünü kaplamış durumda. Gökyüzünü kaplayan dumanlar ve kebapçıların önünde oluşan metrelerce kuyruk dron ile görüntülendi.


KEBAPÇILARDA KUYRUK

GÖKYÜZÜ DUMANLA KAPLANDI
Festival, hem esnafı hem de vatandaşları mutlu etti.

"DÜNYADA EŞİ, BENZERİ YOK"


"30 DAKİKA SIRA BEKLEDİK"
Mersin'den festival için gelen Danyal Alp, "Festival çok güzel. Tarsus'ta haberini duyup geldik. Buraya gelip kebap yedik, aşırı bir izdiham var. Çok sıra bekledik, gelenler buna göre bilinçlenip gelsin. Biz 30 dakika kebap sırasında bekledik ama değdi" dedi.
İstanbul'dan gelen Ülfet Kurtuluş ise, "Böyle bir festivale arkadaşımız davet etti ve geldik. Kebap yemek için bekliyoruz, siparişi verdik bekliyoruz. Adana deyince akla kebap geliyor, herkes bu festivale gelmeli" şeklinde konuştu.
Ankara'dan geldiğini anlatan Cevriye Şahin ise festivale herkesin gelip Adana lezzetlerini tatması gerektiğini söyledi.
YASAL UYARI
ADANA Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. ADANA Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.