• CANLI İZLE SON DAKİKA
  • samsung
    • Hava durumu
  • SON DAKİKA
  • SPOR&SKOR
  • YAŞAM
  • EKONOMİ
  • SEYAHAT
  • SANAT
  • FOTO GALERİ
  • VİDEO GALERİ
  • HAVA DURUMU
  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
  • YAYIN AKIŞI
  • NTV PROGRAMLARI
  • NTV 360
  • MİLLİ PİYANGO
  • CORONA VİRÜS
  • YEREL HABERLER
  • ETİKETLER
  • YAZARLAR
  • ALTIN FİYATLARI
  • DOLAR KURU
  • EURO KURU
  • TÜRKİYE
  • NTVPARA
  • DÜNYA
  • N-LIFE
  • SPOR&SKOR
  • TEKNOLOJİ
  • ASTROLOJİ VE BURÇLAR
  • OTOMOBİL
  • SANAT
  • EĞİTİM
  • RESMİ İLANLAR
  • KOBİ
  • Haberler
  • Foto Galeri
  • Türkiye Haberleri
  • Güney Koreli Gezgin Hyojeong Park: Türkiye Gördüğüm En Misafirperver Ülke

Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke

Sosyal medyada "Mhyochi" adıyla tanınan Güney Koreli gezgin Hyojeong Park, yürüyerek sürdürdüğü Türkiye turu kapsamında Trabzon'a geldi. Türkiye'nin gördüğü en misafirperver ülke olduğunu söyleyen Park, üçüncü gelişi olduğunu ve annesini de getirmek istediğini belirtti.

06.07.2025 - 14:35

İHA

  • Paylaş
  • Twitter
  • Facebook
  • Flipboard
  • Linki Kopyala
Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 1

Türkiye'de bir süredir farklı şehirleri yürüyerek gezen ve sosyal medyada yayın yapan 26 yaşındaki Güney Koreli Hyojeong Park'ın son durağı Trabzon oldu. Samsun'dan yola çıkan Park, Ordu ve Giresun'u geçtikten sonra Trabzon'a ulaştı. Bu süreçte seyahatini takipçilerine anlık olarak yansıtan Hyojeong Park, Trabzon'un ardından yola devam edeceğini belirtti.


TÜRKİYE HABERLERİ

  • Lise nakil takvimi belli oldu: 2025 LGS nakil başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak?

    Lise nakil takvimi belli oldu: 2025 LGS nakil başvurusu ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak?

  • AGS saat kaçta başlayacak/bitecek? AGS saati ve süresiyle ilgili bilgiler

    AGS saat kaçta başlayacak/bitecek? AGS saati ve süresiyle ilgili bilgiler

  • 60 kilometrelik araç kuyruğu! Bir ucu Aydın, diğer ucu Muğla'da

    60 kilometrelik araç kuyruğu! Bir ucu Aydın, diğer ucu Muğla'da

  • Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümü öncesi merak konusu: 14-15 Temmuz resmi tatil mi?

    Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümü öncesi merak konusu: 14-15 Temmuz resmi tatil mi?

Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 2

"TÜRKİYE'YE ÜÇÜNCÜ GELİŞİM"

Türkiye'ye bir ay önce geldiğini ve üçüncü gelişi olduğunu söyleyen Park, "Türkiye'yi, yemeklerini, insanlarını ve havasını gerçekten çok seviyorum. Bu benim üçüncü gelişim ama Karadeniz Bölgesi'ne ilk gelişim. Daha önce İstanbul, Bursa, İzmir, Denizli, Fethiye, Antalya, Ankara, Eskişehir, Nevşehir, Kayseri, Samsun, Ordu gibi şehirleri gezdim. Seyahatime Samsun'dan başladım. Karadeniz Bölgesi'nin en büyük şehirlerinden biri ve tarihi hakkında bilgi edinmeyi de sevdiğim için Samsun'dan başlamayı tercih ettim. Orası Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı için ayak bastığı yer. Bu yüzden 'Tamam, bu başlamak için oldukça iyi bir yer' dedim. Sonra doğu kıyı şeridini takip ederek Trabzon'a ulaştım ve yola devam edeceğim" dedi.


Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 3

"TÜRKİYE GÖRDÜĞÜM EN MİSAFİRPERVER ÜLKE"

Bugüne kadar 38 ülke gezdiğini belirten Park, Türkiye'de vatandaşlar tarafından iyi karşılandığını söyledi. Park, "Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye ziyaret etmekten en fazla keyif duyduğum ülkelerden biri. Sadece havası ve yemeği yüzünden değil, misafirperverliği de en iyisi. Şu ana kadar 38 ülke gezdim ama Türkiye, yaşadığım tüm misafirperverlikler arasında en iyi ülke" diye konuştu.


Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 4

Güney Kore ile Türkiye'nin kardeş ülke olduğunu söyleyen gezgin, "Aslında Güney Kore ve Türkiye kardeş ülke. Bu yüzden Türkiye bizim için bilinmeyen bir ülke değil, birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Ve her zaman geri gelmek istememin nedenlerinden biri buydu ve ayrıca gezi listemde Kapadokya'ya gitmek ve balon turuna katılmak vardı. Bu aslında üçüncü Türkiye seyahatime geri dönmemin ilk nedeniydi. Ama bu Karadeniz yolculuğundan sonra sanırım tekrar geri geleceğim. Annemi bile getirmek istiyorum. Bence o da çok sevecek" ifadesini kullandı.

Karadeniz Bölgesi'ni gezmeye nasıl karar verdiğini de anlatan gezgin, "Aslında Karadeniz Bölgesi hakkında hiçbir fikrim yoktu ve Kapadokya'daydım, canlı yayın yapıyordum. Türk izleyicilerim bana 'Mhyochi, Karadeniz Bölgesi çok güzel. En azından gidip denemelisin' diyorlardı. Ben de bazı büyük şehirleri seçiyordum ve 'Bunu bir tür eğlenceli meydan okumaya dönüştürmek istiyorum' diye düşünüyordum. Araba sürmenin büyük hayranı değilim. Yürümeyi sevmemin nedeni, manzaraları daha yavaş görebilmem ve burada insanlarla karşılaşabilmem. Onlar da beni bazen çay veya yemeğe davet ediyorlar. Ben de 'Tamam, bu benim için Karadeniz Bölgesi'nin gerçek yüzünü keşfetmek ve belki de bu yolculuğu izleyicilerimle paylaşmak için aslında iyi bir yol' diye düşündüm" dedi.


Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 5

Tek başına yollarda olmanın bulunduğu süreçte kendisini çok zorlamadığını belirten Park, "Bence birçok insan bu tür şeyler hakkında benim için endişeleniyordu. Çok tehlikeli olduğunu söyleyemem ama her zaman küçük bir olasılık vardır. Sonuçta dünyada iyi insanlar olduğu gibi kötü insanlar da var. Ama hiçbir zaman burada tehlikeli herhangi bir durum hissetmedim. Birçok belediye veya yetkili bana yardım ediyor ve ben onlara gerçekten teşekkür ediyorum. Tehlikeli olan tek şey buranın yemekleri. Çünkü yemekler çok güzel, gittikçe kilo alıyorum" diye konuştu.


Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 6

"TÜRKİYE'DE BENİM BEŞ AİLEM VAR"

Türkiye'ye geldiği süreçte çok iyi insanlarla tanıştığını ifade eden Park, "Yaklaşık beş tane ailem var. Türk ailem, onlara ailem diyorum. Çünkü otel bulamadığmda beni evlerine davet ettiler. Evlerinde kaldım, kahvaltı hazırladılar. Beni karavan kamplarına davet eden ailelerle tanıştım. Yolculuğum boyunca birçok farklı aileyle tanıştım ve bu yaşadığım en ilginç anlardan biriydi. Türkiye'de yaşayan insanlarla tanışmak ve onların sevgisini ve misafirperverliğini deneyimlemek çok güzeldi. Benim için bu tüm gezinin en iyi anıydı" şeklinde konuştu.


Güney Koreli gezgin Hyojeong Park: Türkiye gördüğüm en misafirperver ülke - 7

Karadeniz Bölgesi'ni yürüdükten sonra hedefinin Türkiye'nin güneybatısındaki Fethiye'den başlayarak Antalya'ya kadar uzanan yaklaşık 520 km uzunluğunda bir yürüyüş rotası olan Likya Yolu'nu yürümek olduğunu belirten 26 yaşındaki içerik üreticisi, "Aslında Karadeniz seyahatimden sonra Türkiye'ye geri gelmek ve başka bir meydan okuma yapmak istiyorum. İnsanlar bana Akdeniz'e gitmemi ve orada Likya Yolu'nu yürümem gerektiğini söylediler. Ancak şu an orada havanın çok sıcak olduğunu. monbahar mevsiminde daha iyi yürüyebileceğimi ifade ettiler. Bu yüzden bir sonraki hedef olarak Likya Yolu'nu yürümeyi çok istiyorum" dedi.

  • Paylaş
  • Twitter
  • Facebook
  • Flipboard
  • Linki Kopyala
  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Türkiye
  • Güney Kore
  • Gezgin
DAHA FAZLA GÖSTER
  • SON DAKİKA
  • TÜRKİYE
  • NTV PARA
  • N-LIFE
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • YAŞAM
  • SPOR&SKOR
  • TEKNOLOJİ
  • SAĞLIK
  • SANAT
  • EĞİTİM
  • SEYAHAT
  • CORONA VİRÜS
  • FOTO GALERİ
  • VİDEO GALERİ
  • Yukarı Git
  • ntv.com.tr
  • Copyright 2025|Tüm Hakları Saklıdır.
HABERLER
  • Son Dakika Haberleri
  • Türkiye Haberleri
  • Dünya Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • N-Life
  • Teknoloji Haberleri
  • Sağlık Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Eğitim Haberleri
  • Otomobil Haberleri
  • Seyahat Haberleri
  • Emlak Haberleri
  • Corona Virüs
  • Yerel Haberler
  • Seçim Sonuçları
  • Posta Kodu Öğrenme
  • Hangi Besin Kaç Kalori?
  • İstanbul Seçim Sonuçları
  • Ankara Seçim Sonuçları
  • İzmir Seçim Sonuçları
  • Antalya Seçim Sonuçları
  • Bursa Seçim Sonuçları
YEREL HABERLER
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balikesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
NTVPARA
  • NTVPara
  • Canlı Döviz Kuru
  • Altın Fiyatları
  • Canlı Borsa İstanbul
  • Kripto Para
  • Dolar Kaç TL
  • Euro Kaç TL
  • Sterlin Kaç TL
  • 100 Dolar Kaç TL
  • 50 Dolar Kaç TL
  • 1000 Dolar Kaç TL
  • 200 Dolar Kaç TL
  • 100 Euro Kaç TL
  • 50 Euro Kaç TL
  • 1000 Euro Kaç TL
  • 500 Euro Kaç TL
  • 1 Gram Altın Ne Kadar?
  • Cumhuriyet Altını Fiyatı
  • Ons Altın Fiyatı
  • Reşat Altın Fiyatı
  • Gram Altın Fiyatı
  • Çeyrek Altın Fiyatı
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
HAVA DURUMU
  • İstanbul Hava Durumu
  • Ankara Hava Durumu
  • İzmir Hava Durumu
  • Bursa Hava Durumu
  • Antalya Hava Durumu
  • Van Hava Durumu
  • Samsun Hava Durumu
  • Adana Hava Durumu
  • Sakarya Hava Durumu
  • Kayseri Hava Durumu
  • Ordu Hava Durumu
  • Trabzon Hava Durumu
  • Diyarbakır Hava Durumu
  • Balıkesir Hava Durumu
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
EN ÇOK ARANANLAR
  • Milli Piyango Sorgulama
  • Yükselen Burç Hesaplama
  • Son Depremler
  • Deprem Haberleri
  • Namaz Vakitleri
  • İstanbul Namaz Vakitleri
  • Ankara Namaz Vakitleri
  • Bursa Namaz Vakitleri
  • Konya Namaz Vakitleri
  • Kayseri Namaz Vakitleri
  • İmsakiye
  • İETT Otobüs Saatleri
  • ESHOT Otobüs Saatleri
  • Burulaş Otobüs Saatleri
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Şanlıurfa
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

KURUMSAL

  • Doğuş Yayın Grubu
  • Kullanım Koşulları
  • Gizlilik Politikası
  • Çerez (Cookie) Politikası
  • Reklam
  • Künye
  • İletişim
  • İzleyici Temsilci
  • Bize Ulaşın
  • İnsan Kaynakları

DYG TELEVİZYONLAR

  • NTV
  • STAR
  • EURO STAR
  • KRAL TV
  • KRAL POP TV

DYG RADYOLAR

  • NTV RADYO
  • KRAL FM
  • KRAL POP
  • EKSEN
  • VOYAGE

DYG DİJİTAL

  • ntv.com.tr
  • ntvspor.net
  • startv.com.tr
  • kralmuzik.com.tr
  • puhutv.com
  • NTV'yi Keşfedin
  • google-play
  • app-store
  • Huawei App Gallery

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Aynı zamanda analitik çerezler de kullanıyoruz. Çerezleri reddetmek istiyorsanız detaylı bilgi için tıklayınız.

OKUDUM