Ramazan imsakiyesi banner
İFTARA KALAN SÜRE

Haraç vermeyince ortalık savaş alanına döndü

30.11.2025 11:18

İHA

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde haraç isteyen bir grup ile otel sahipleri arasında kavga çıktı. Kavgada 7 kişi yaralanırken 8 kişi gözaltına alındı.

Haraç vermeyince ortalık savaş alanına döndü
IHA

Eyyübiye ilçesi Sarayönü Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde haraç iddiası ortalığı karıştırdı.

Haraç vermeyince ortalık savaş alanına döndü 1
IHA

Halef Uludağ'ın İstanbul'da üniversite okuyan yeğeni İ.U.'ya verdiği parayı alamayan M.A. ve yakınlarının, Uludağ'ın iş yeri ve oteline sürekli baskın düzenlediği iddia edildi.

Haraç vermeyince ortalık savaş alanına döndü 2
IHA

M.A. ve yakınları iş yerinde bulunan Uludağ'dan yeğenine ait borcu tahsil etmesini istedi. Borçtan haberi olmadığını belirten Uludağ ile M.A.'nın yakınları arasında başlayan tartışma kısa sürede demir çubuk ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Haraç vermeyince ortalık savaş alanına döndü 3
IHA

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

 

Kavgada 7 kişi yaralandı.

 

İş yeri ve otel önünde güvenlik önlemi alan polis, 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Taraflar karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.