Ramazan imsakiyesi banner
İFTARA KALAN SÜRE

İmar müdürüne silahlı saldırıda bir tutuklama

13.08.2024 11:38

Haber Merkezi

İzmir’de Menderes Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sarper Dikmen’in uğradığı silahlı saldırıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İmar müdürüne silahlı saldırıda bir tutuklama

İzmir’de düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı, 1 kişi de adli kontrolle serbest bırakıldı.

Olay, 8 Ağustos günü sabah saatlerinde Menderes’teki İnönü Bulvarı’nda meydana geldi.

Menderes Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sarper Dikmen, silahlı saldırıya uğradı.

İmar müdürüne silahlı saldırıda bir tutuklama 1

Dikmen, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Dikmen’e sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldıran Dikmen, tedavisinin ardından taburcu edildi.

20 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VAR 2

20 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VAR

Polis, şüpheli ya da şüphelilerin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini belirledi.

10 Ağustos’ta yapılan operasyonla olayı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli Murat Özcan ile olay anında ve sonrasında ona yardım ettiği ileri sürülen Y.A. adlı kadın yakalanıp, gözaltına alındı.

İmar müdürüne silahlı saldırıda bir tutuklama 3
Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden hakkında hırsızlık, gasp gibi suçlardan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat Özcan tutuklanırken, Y.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YASAL UYARI

MENDERES Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. MENDERES Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.