İstanbul’da bir ayarayla ikinci saldırı: “Sana 5 milyon lira ceza kestik”

04.12.2024 14:44

Haber Merkezi

İstanbul’da bir kuyumcu tehditle para isteyen şüpheliler tarafından kurşunlandı. Kasım ayının başında da kurşunlanan iş yerinin sahibi, saldırganların kendisiyle yalnızca WhatsApp üzerinden iletişme geçtiğini ve “Sana 5 milyon lira ceza kestik.” dediğini anlattı. Polis şüphelileri arıyor.

İstanbul’da bir ayarayla ikinci saldırı: “Sana 5 milyon lira ceza kestik”

İstanbul Avcılar’da bir kuyumcu bir ay arayla ikinci kez kurşunlandı.

Olay Yeşilkent Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki kuyumcuda meydana geldi.
İstanbul’da bir ayarayla ikinci saldırı: “Sana 5 milyon lira ceza kestik” 1

İddiaya göre kuyumcu Oğuz Sönmez tehditle kendisinden para isteyen kişilere ödeme yapmadı.

Sabaha karşı dükkanın önüne yaya olarak gelen bir şüpheli kuyumcuya silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.
İstanbul’da bir ayarayla ikinci saldırı: “Sana 5 milyon lira ceza kestik” 2
Sabah iş yerini açan Sönmez’in ihbarı üzerine polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
BİR AY ÖNCE DE KURŞUNLANMIŞTI 3

BİR AY ÖNCE DE KURŞUNLANMIŞTI

Aynı kuyumcunun 2 Kasım Cumartesi günü de motosikletli şüpheliler tarafından kurşunlandığı, saldırganların henüz yakalanmadığı öğrenildi.
"SANA 5 MİLYON LİRA CEZA KESTİK" 4

"SANA 5 MİLYON LİRA CEZA KESTİK"

Kuyumcu Sönmez, saldırganların kendisiyle yalnızca WhatsApp üzerinden iletişime geçtiğini ve “Sana 5 milyon lira ceza kestik.” dediklerini anlattı.

YASAL UYARI

AVCILAR Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. AVCILAR Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.