Kahramanmaraş'ta hayat konteynerlerde devam ediyor
12.04.2023 09:47
İHA
Kahramanmaraş'ta iki büyük depremde binaları yıkılan ve ağır hasar alan noterler, sigortacılar ve banka şubeleri, hizmetlerin aksamaması için faaliyetlerini konteyner ve mobil araçlarda sürdürüyor.

6 Şubat'taki iki büyük depremin ardından Kahramanmaraş'ta kurumlar arası koordinasyonla vatandaşların yaraları sarılmaya devam ediyor.
Şehirde bir taraftan enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, bir taraftan da bazı kurum ve özel kuruluşlar vatandaşlara hizmet vermeyi sürdürüyor.



"KAHRAMANMARAŞ AYAĞA KALKACAK"
Umutsuz olmadıklarını anlatan Damar, noterin olduğu binanın yıkıldığını ifade etti.
Çalışmalarını konteynerlerde sürdürdüklerini dile getiren Damar, "Makinalarımızı, bilgisayarlarımızı yeniledik. Vatandaşa hizmet etmeye gayret ediyoruz. İlk anda sirkülasyon azaldı. Ama şu anda canlanmaya başladı. Vatandaşın noterlik hizmetine olan talebi artmaya başladı. Eski halinde olmasa bile yavaş yavaş artmaya başladı." dedi.
YASAL UYARI
KAHRAMANMARAŞ Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. KAHRAMANMARAŞ Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.