Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı: "Sabah uyandığımızda her yer bembeyazdı"

24.11.2024 16:02

İHA

Bilecik’in Osmaneli ilçesinin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu. İlçe merkezine uzak olan yüksek kesimlerde bulunan köylerde dün yağan yağmur akşam üzeri yerini kara bıraktı.

Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı: "Sabah uyandığımızda her yer bembeyazdı"
Ağlan, Oğulpaşa, Boyunkaya, Belenalan Adliye köyleri başta olmak üzere yüksek kesimlerde ise kar ve sis etkisini hissettirdi.
Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı: "Sabah uyandığımızda her yer bembeyazdı" 1
Yüksek kesimlerde bulunan köylerde yağış nedeniyle kar kalınlığı köylerde 5 santimetreye, yüksek kesimlerde 20 santimetreye ulaştı.
Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı: "Sabah uyandığımızda her yer bembeyazdı" 2
Ağlan Köy Muhtarı Recep Mert, “Dün yağmur yağışıyla başladı akşam üzerine doğru yağmur yerini kara bıraktı.
Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı: "Sabah uyandığımızda her yer bembeyazdı" 3
Sabah uyandığımızda her yer bembeyazdı. Yollarımız kapanmıştı. Bilecik Özel idaremizi arayarak yollarımızın kapalı olduğunu bildirdim. Çok teşekkür ediyorum çok kısa sürede ekipler gelerek yollarımızı ulaşıma açtılar" dedi.

YASAL UYARI

BILECIK Haberleri içerisinde yayınlanan yerel haberler AA, DHA ve İHA ajanslarından alınmaktadır. Bu haber içeriği, ntv.com.tr editörlerinin haber içeriğinde hiçbir editoryal müdahalesi olmadan yayına alınmıştır. BILECIK Haberleri içerisinde yer alan tüm haberlerle ilgili hukuki muhatap haberi geçen ajanslardır.