Lüks araç çetesi çökertildi
Anadolu Ajansı
Yurt dışından getirilen lüks otomobillerin motor ve şasi numaralarını değiştirerek sattıkları iddia edilen 31 şüpheli gözaltına alındı. 11 ilde 26 lüks otomobile el konuldu.
-
1Aydın merkezli 11 ilde düzenlenen operasyonunda, yurt dışından getirilen otomobillerin motor ve şasi numaralarını değiştirip satıkları iddia edilen 31 kişi yakalandı.
-
2Aydın Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 3 aylık çalışma sonucu, yurt dışından getirdikleri araçların motor ve şasi numaralarını Türkiye'de, kaza yapmış araçların numaralarıyla değiştirerek sattıkları belirlenen şüphelilerin adreslerine operasyon düzenlendi.
-
3
Aydın merkezli, aralarında İstanbul, İzmir ve Denizli’nin de bulunduğu 11 ilde gerçekleştirilen operasyonda 31 şüpheli gözaltına alındı.
-
4
Operasyonda 12’si Aydın’da olmak üzere 26 lüks otomobile el konuldu.
-
5
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdürülüyor.