Mardin'deki katliamın ardında ne var? Evden silah çıkmadı, kapıda zorlama yok

26.11.2025 11:14

DHA

Mardin'de anne, baba ve çocuğunun ölü bulunduğu olayda evden silah çıkmadı. Evin kapısında zorlanma olmadığı da belirlenirken, polis cinayetleri aydınlatmak için özel ekip kurdu.

Mardin'deki katliamın ardında ne var? Evden silah çıkmadı, kapıda zorlama yok
DHA

Mardin'de Berna Kaya (33), eşi Mehmet Kaya (37) ve çocukları Samyeli Kaya'nın (5) ölü bulunduğu olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

 

Olay, dün 01.00 sıralarında Kızıltepe ilçesi Turgut Özal Mahallesi'ndeki Hacı Şehmus Can Apartmanı'nın ikinci katındaki dairede meydana geldi.

Mardin'deki katliamın ardında ne var? Evden silah çıkmadı, kapıda zorlama yok 1
DHA

Kaya ailesinden haber alamayan komşuları, mahalle muhtarı ile birlikte kapıyı açarak içeri girdi.

 

Evde yapılan kontrolde, baba Mehmet Kaya, eşi Berna Kaya ve çocukları Samyeli Kaya'nın başlarından silahla vurulmuş halde hareketsiz yattığı görüldü.

 

İhbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kontrolde üç kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

SİLAH YOK, KAPI ZORLANMAMIŞ, BOĞUŞMA İZİNE RASTLANMADI 2
Anadolu Ajansı

SİLAH YOK, KAPI ZORLANMAMIŞ, BOĞUŞMA İZİNE RASTLANMADI

Olay yeri incelemesinde; olayda kullanıldığı değerlendirilen silahın evde bulunmadığı ortaya çıktı.

 

Evde boğuşma izine rastlanmazken, kapıda zorlanma olmadığı da belirlendi.

 

 

Samyeli'nin cansız bedeninin kanepede, anne ve babasının ise odanın ortasında olduğu olayda, cinayet ihtimali üzerinde duran İl Emniyet Müdürlüğü'nce özel ekip kuruldu.

TÜM KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI 3
DHA

TÜM KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

İlçedeki bütün Kent Güvelik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameraları incelemeye alındı.

 

Ayrıca ailenin komşuları ve akrabalarının da ifadelerine başvuruluyor.